Zase něco, první jízda

Více
11. bře 2018 16:30 #5179 od pepos
Zase něco, první jízda vytvořil uživatel pepos
ahoj ahoj , a tak jsem se poprve po koupi svezl ))) na Moravě bylo slunce a i teplo takže tralala zkušební jízda , no ale nějak se mi to nelíbí už když jsem startoval v zimě v garáži po startu blikalo EFI po zahřátí kolem 80 stupnů zahaslo tak jsem to neřešil a také při volnoběhu docházelo k nekultivovanému chodu motoru no prostě jako by v jeden moment nešla jiskra na válec , ale po tom zahřátí se to tak nějak uklidnilo , píši tak nějak protože chod motoru byl pořád takový nevyvážený , a protože byla zima tak jsem tady študoval na foru a hledal něco co by se podobalo mé závadě asi nejvíc se přikláním k cívkám a také k přírubám sání . ale chyby žádné nehlási i když spojím konektory vše OK,,, Cívky jsem si tedy pořídíl všechny 4 na toho peugeota zatím jsou ale v krabičkách ))) chystám se na výměnu ))) takže první projíždka test stavajících cívek . Ve městě mi to vůbec nechce jít plynule za plynem , přeřadím přidávám plyn a jakoby tam nešla jiskra nebo benzin v momentě acelerace , to potom způsobí takové jakoby nakopnutí ((( i když jsem ruku hlídal a opravdu něžně přidával tak jsem nedocílil plynulého přeřazení tak nevím co s tím , řekněte mi někdo že to jsou to ty cívky a já je hned vyměním naráz všechny )))))

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
12. bře 2018 14:10 #5183 od mates750
Odpověděl mates750 pro téma Zase něco, první jízda
Cievky to nebudu...sviecky nove treba a skor tie príruby..neviem v akom su stave...filter paliva pricpany aj to moze......bars čo...

Více
12. bře 2018 18:58 #5184 od cyberzef
Odpověděl cyberzef pro téma Zase něco, první jízda
Černou elektrikářskou pásku, zalepit kontrolku EFI a jezdit - nejlepší řešení :)

Více
13. bře 2018 08:16 #5185 od pepos
Odpověděl pepos pro téma Zase něco, první jízda
svíčky tam mám nové iridiové ))))) no vypadá to že začnu postupně od cívek přes příruby ))) ten filtr bych taky vyměnil , s tou páskou jsem to řešil u předešlého capoša )))))

Více
15. bře 2018 20:04 #5186 od FonziETV
Odpověděl FonziETV pro téma Zase něco, první jízda
Vyzkoušej. kdybys potřeboval, dodávám hotové upravené cívky a kdyby došlo na příruby, umím je za o dost lepší cenu (cca polovinu ofiko ceny).

Více
19. bře 2018 15:59 #5188 od Rasovina
Odpověděl Rasovina pro téma Zase něco, první jízda
Zdarec ! Jaká byla cena ty cívky ? Dikes

Vygenerováno za 0.237 sekund