Zapojení navigace
28. kvě 2019 09:38 #5781
od Strenak
Zapojení navigace vytvořil uživatel Strenak
Čau chlapi. Potřebuji poradit mám navigaci Navitel G550 a chtěl bych si připojit kabel na dobíjení . Kabel má dva vývody jeden zdroj a druhý zřejmě za spínač. Poraďte někdo prosím srozumitelně. Dík všem.
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
28. kvě 2019 10:26 #5782
od Ch61
Odpověděl Ch61 pro téma Zapojení navigace
Co koukám na obrázek, pak jsou tam dva vývody. Jeden s krytkou je na "zapalovač", tedy zřejmě máš i protikus (CL adapter), a druhý kablík má jen dva fousy. Ty případně zapojíš přímo na elektriku motorky pokud chceš to mít zapojený "na tvrdo" - když nemáš zapalovač.
Stačí?
Stačí?
28. kvě 2019 11:27 #5785
od Strenak
Odpověděl Strenak pro téma Zapojení navigace
Chci to dát pod budíky na tvrdo a vytáhnout kousek na hrazdu ale nevím kam zapojit.
28. kvě 2019 11:37 - 28. kvě 2019 11:40 #5786
od Ch61
Odpověděl Ch61 pro téma Zapojení navigace
tak tohle jsem taky řešil, když jsem si dělal přídavný světla a zapalovač pro mobil. Byla to hra se zkoušečkou, co kam vede. Nakonec jsem přivedl novej drát přes pojistku od baterie (okolo palic motoru to jde - je tam toho víc). A hlavně - aby řídící jednotka neházela nějakou chybu třeba kvůli podpětí.
Tak asi takhle ...
Tak asi takhle ...
Poslední změna: 28. kvě 2019 11:40 uživatelem Ch61.
28. kvě 2019 15:18 #5787
od Strenak
Odpověděl Strenak pro téma Zapojení navigace
Tak jsem to vyřešil. Napojil jsem to k žarâvce přidal pojistku a jede to. Do budoucna jsem chtěl pořešit ukazatel kvaltu. Něco už jste napsali. Tak na to juknu a když tak se ozvu. Jinak dík.
Vygenerováno za 0.221 sekund