Nabídka - oprava budíků

Více
10. zář 2021 17:10 - 28. kvě 2023 15:31 #6258 od Lucasz
Nabídka - oprava budíků vytvořil uživatel Lucasz
Zdar skupino. Snad nebude vadit, ze zakladam dalsi tema ohledne budiku. S kolegou jsme doladili zkusenosti s opravou budiku, kdy mame moznost pro rok vyroby 2001-2007 opravit budiky, ktere ukazuji max do rychlosti 30km, jsou v imperialnich jednotkach, nebo je treba upravit km, kdyz menite budiky z jine motky. Franta dokaze vymenit i kondenzatory a promerit cidlo tachometru. Dokazeme i jine opravy, nebo vymeny, ale to je uz mimo tohle tema. Pokud nekdo budete potrebovat pomoct, ja jsem z Plzne, Franta z Prahy. Cena za opravu budiku dle dohody a kdyz se sejdeme mimo Plzen, nebo Prahu, tak max naklady na cestu. Cena bude lidova, podle prace a na oplatku Vam usetrime spoustu casu a nervu pri reseni problemu s budiky. Kontakt na me (Plzeň) je Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., na kolegu (Praha) Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Jen upozornuju, ze nejsme zadna firma, ale jen dva blazni, kteri propadli Caponordu. 
Edit: 5/23 Rozsirili jsme opravy o kontrolu funkcnosti krokoveho motoru bez potreby rozdelat budiky. A kdyz uz se budou muset budiky rozdelat, dokazem nastavit ukazatel rychlosti do puvodni polohy.

Poslední změna: 28. kvě 2023 15:31 uživatelem Lucasz.
Poděkovali: Romix, Marty Mortimer, Fulda

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
11. dub 2024 17:11 #6400 od dlouhan10
Odpověděl dlouhan10 pro téma Nabídka - oprava budíků
Potreboval bych poradit jsem z Plzně a nefunguje budik rychloměru. předchozi majitel se v tom hrabal a dopadlo to špatně.

Více
14. dub 2024 18:17 #6401 od Fakyr
Odpověděl Fakyr pro téma Nabídka - oprava budíků
Čau su z Brna a chtěl bych se zeptat budíky fungují jak mají, ale rychloměr si ukazuje co chce třeba 60 130 a pak ve 150 třeba 60. Nevím čím by to mohlo být. Spíš mě zaráží, že nevím podle čeho počítá snímač, který je vzadu u kyvky rychlost (není tam žádné ozubené kolečko). Jinak na nulu normálně padá, jen ukazuje blbě rychlost. Díky za radu zatím ;)

Vygenerováno za 0.211 sekund