Zůstal viset otáčkoměr... :-(
- KarelBauer
- Autor tématu
- Nováček
Méně
Více
- Obdržená poděkování 0
29. pro 2021 22:29 #6308
od KarelBauer
Zůstal viset otáčkoměr... :-( vytvořil uživatel KarelBauer
Ahoj bando,
Nedávno jsem pořídil svého Kapouše, je to má první velká motorka a rovnou bych se na vás obrátil s dotazem. Četl jsem si na toto téma mnoho příspěvků ale něják jsem se nedokázal dostat k "vyřešení" mého problému. Jak už jsem psal na začátku, zůstal viset otáčkoměr a ani po nastartování se "nesrovná" do přílohy přidávám fotku pro představu. Jsem z Ústeckého kraje, pokud by byl někdo šikovný a ochotný, jsem schopný motorku odvézt na případnou opravu, nebo si rád přečtu vaše nápady na to jak problém vyřešit. Děkuji!
Nedávno jsem pořídil svého Kapouše, je to má první velká motorka a rovnou bych se na vás obrátil s dotazem. Četl jsem si na toto téma mnoho příspěvků ale něják jsem se nedokázal dostat k "vyřešení" mého problému. Jak už jsem psal na začátku, zůstal viset otáčkoměr a ani po nastartování se "nesrovná" do přílohy přidávám fotku pro představu. Jsem z Ústeckého kraje, pokud by byl někdo šikovný a ochotný, jsem schopný motorku odvézt na případnou opravu, nebo si rád přečtu vaše nápady na to jak problém vyřešit. Děkuji!
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
01. led 2022 17:59 #6309
od aprilak
Odpověděl aprilak pro téma Zůstal viset otáčkoměr... :-(
Tachometr a podsvícení budíků funguje?Můžem se na to mrknout nejsem opravář ale budíky jsem si opravil sám.Jsem z Děčína.
- KarelBauer
- Autor tématu
- Nováček
Méně
Více
- Obdržená poděkování 0
02. led 2022 14:44 #6312
od KarelBauer
Odpověděl KarelBauer pro téma Zůstal viset otáčkoměr... :-(
Zdravím, ano podsvícení normálně funguje. Tachometr by měl taky fungovat. Určitě se můžeme domluvit, budu rád když by mi někdo pomohl.
05. led 2022 19:33 #6315
od aprilak
Odpověděl aprilak pro téma Zůstal viset otáčkoměr... :-(
tel.na mě 602145498
Vygenerováno za 0.175 sekund