cívka

Více
19. dub 2010 13:03 #129 od Kadimir
cívka vytvořil uživatel Kadimir
Nazdar motoristi, tak mi včera během vyjížďky začalo blikat EFI. Po nějaké době to přestalo. Potom jsem zastavil, vypnul motor chvilku pobyl v Jedovnicích u rybníku a po nastartování mi to zase začalo blikat, ale jelo to myslím normálně a po chvilce to zase přestalo a začalo to zase až po raním startu před odjezdem do práce. Tak jsem sundal sedla a spojil servisní konektor a po nastartování mi to napsalo číslo 36, což by měla být cívka na druhým válcu spodní svíčky. Nevíte, která cívka pod selem to je, ať nemusím sundávat nádrž, abych to zjidtil. A dá se ta cívka sehnat za rozumnej peníz, díky. Sem se nějak rozepsal :huh:

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
19. dub 2010 17:44 - 19. dub 2010 17:50 #130 od CapoRider
Odpověděl CapoRider pro téma Re:cívka
Ahoj tak to je pešek. Myslím si že to bude ta blíže motoru, ale jistý si nejsem, budeš to budeš muset sundat a jít po kabelu. Třeba nebude špatná, třeba to bude jen v kontaktech. Pokud ano tak originál je cena hrozná. Ale měli by tam pasovat z renaultu nebo citroenu. Můžu Tě jen nasměrovat SEM a TADY je úprava.
Poslední změna: 19. dub 2010 17:50 uživatelem CapoRider.

Více
20. dub 2010 04:11 #131 od Kadimir
Odpověděl Kadimir pro téma Re:cívka
Dík za radu, to jsou neuvěřitelní koumáci. Na takový úpravy se fakt necítím, ale nová cívka stojí cca 1600,-, tak si ju raději koupím. Bohužel se dělá jen v originálu. Ale díky za tip.

Více
21. dub 2010 04:00 #134 od Kadimir
Tak mi to přestalo vyhazovat chybu cívky. Měla by kontrolka EFI blikat po celou dobu závady dokud se neodstraní, nebo bliká informativně třrba 2min. a pak přestane i když chyba přetrvává? Já z té elektriky zešílím :woohoo:

Více
21. dub 2010 06:41 #135 od CapoRider
Odpověděl CapoRider pro téma Re:cívka
A rozpojil jsi potom ten diagnostický konektor?

Více
21. dub 2010 11:31 #138 od Kadimir
Rozpojil, ale konec radosti, bliká to zas. Takže nezbývá než vyměnit.

Vygenerováno za 0.213 sekund