ABS

Více
21. čvc 2010 08:53 #230 od Kudlanka
ABS vytvořil uživatel Kudlanka
Ahoj všichni. Mam Caponorda r. 2005, měl jsem slabou baterku, kdy jsem to zkoušel i roztlačit - nutně jsem potřeboval odjet. Pak vyndal, baterku dobil ji. Nevím zda to souvisí, ale od té doby svítí kontrolka ABS a ABS nefunguje, nejde zapnout (vypnout). Zatím jsem zkoušel vyndat právě vypínač na desce, ale tím to není. Má ABS nějaké pojistky nebo tak něco. V manuálech jsem tohle nenašel.
Děkuji za každou radu:
Petr

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
21. čvc 2010 12:58 #231 od CapoRider
Odpověděl CapoRider pro téma Re:ABS
Ahoj, ABS má hlavní pojistku nalevo pod sedlem spolujezdce je v takovým černým pouzdře vedou do ní červené dráty je to 30A ale speciální pojistka. Já jí nesehnal ale pasuje tam plechová pojistka 30A na Praga V3S. To si nedělám prdel.

Více
22. čvc 2010 11:58 #232 od Kudlanka
Odpověděl Kudlanka pro téma Re:ABS
Pojistky jsem zkontroloval, našel jsem to nakonec v manuálu. Ta pojistka jak píšeš ( v pouzdru, růžová) vypadá neporušená, ale abych se přiznal, nevím jak vlastně má vypadat porušená. Prostě vypadá v pořádku. Nějaký jiný nápad čím by mohlo ABS svítit a nefungovat? Díkyy

Více
23. čvc 2010 07:35 #233 od CapoRider
Odpověděl CapoRider pro téma Re:ABS
Hmm ona je totiž zapouzdřená a tudíš není vidět, že je špatná
musíš jí propípnout měřákem. Já to zjistil až když jsem ji rozebral. Tak to zkus.

Více
06. srp 2010 20:36 #235 od Kudlanka
Odpověděl Kudlanka pro téma Re:ABS
Až teď jsem se dostal na stránky, nebyl přístup na net... Jinak jsem prohlédl pojistky, čidla a pořád ABS svítilo. Nakonec jsem zjistil, že to dělé slabá baterka. Po výměmě bat. přestala svítit a je vše v pořádku. Děkuji za rady. V neděli vyrážím rakousko, slovinsko...Mějte se fajn

Vygenerováno za 0.212 sekund