Kontrolka stojánku

Více
20. lis 2012 18:42 #925 od Karlos
Kontrolka stojánku vytvořil uživatel Karlos
Zdar, mám Caponorda krátce a potřeboval bych poradit, někdy, né vždy mi během jízdy svítí kontrolka stojánku ale pouze poloviční intenzitou, když zastavím a dám stojánek dolů tak se rozsvítí naplno. Nevíte co to znamená?? A ještě jednu posbu nemá náhodou někdo nafocený nosiče bočních kufrů, né však origo, mám hliníky a potřebuji si na ně udělat nosiče a malinko se peru s ukotvením. Přez zimu musim udělat pár vychytávek a doufám že příští sezonu se potkáme na sraze. Dík za radu a fota Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. Karlos

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
22. lis 2012 06:37 #933 od CapoRider
Odpověděl CapoRider pro téma Kontrolka stojánku
Ahoj to vypadá na problém na spínači, jestli ti to někde nekostří. Sundat, prohlédnout případně izolovat kabliky. :blink:

Více
22. lis 2012 10:28 #936 od Myro
Odpověděl Myro pro téma Kontrolka stojánku
Netrap se s výrobou nosičů pro boční kufry. kup je hotové u bighusky.
www.bighusky.cz/zbozi/nosic-bocnich-kufru-caponord/281/
Nejsem žádnej jeho dohazovač ale teď jsem přemýšlel jak přejít s origo kufrů do hliníku a to mi připadá jako nejlepší volba.
Tak Zdar

Více
22. lis 2012 15:40 #938 od PavelETV
Odpověděl PavelETV pro téma Kontrolka stojánku
To je spínačem stojanu,dělal mi to samé. Napřed to bylo jen při brodění, pak v dešti a pak se to opakovalo i při normální jízdě. Pro začátek by mohlo stačit pořádně prostříkat WD40. Pokud to nepomůže, tak nový. Dají se sehnat i z druhovýroby. Já ho kupoval tuším tady :
www.partsdepot.cz/

Více
22. lis 2012 16:32 #940 od Karlos
Odpověděl Karlos pro téma Kontrolka stojánku
Dík za rady, juknu na to, a k těm nosičům - já mám kufry uchycené jinak, nepoužívám puky, mám je přímo ukotveny šrouby k plotně(rámečkům), takže samovýroba mě nemine, jenom jsem chtěl vědět, jestli jsou nosiče ukotvené někde v oblasti madel pro spolujezdce nebo až vzádu za sedaškou? Ještě jednou dík.

Více
03. čvc 2014 17:34 #2142 od Fernet-stock
Odpověděl Fernet-stock pro téma Kontrolka stojánku
Caponord mě fakt baví....
Dneska jsem namontoval centrální stojan, dotáhl řetěz, ale přitom se mi utrhly dráty na kontrolce na policajtovi. Ale nutno podotknout, že s jedním utrženým kabelem (myslím s jednou žílou z těch tří) jsem to už kopil a žádný problém neměl.
Co se ale stalo, je že teď v klidu mašinu natočim i bez toho spínače, ale najednou jde hrozně ztuha spojka. V momentě, kdy zařadím rychlost tak se rozsvítí EFI a motor okamžitě zdechne. Nutno podotknout, že ta rychlost tam jde dost na hulváta, ale když tam tu jedničku mám a zmáčknu spojku tak s mašinou pohnout můžu.
Spínač by se dal dle mě opravit, ty tři dráty se dají v pohodě naletovat (alespoň myslim) ale nevím kam který drát patří. Neví to někdo z Vás?
Nemáte nápad, co se vlastně s tou mašinou děje, že nejde z ničeho nic ta spojka? Ještě před 5 dny jsem v pohodě přijel a dneska jen ten stojan a řetěz...

Vygenerováno za 0.284 sekund