Kontrolka stojánku

Více
03. čvc 2014 20:56 #2143 od Fernet-stock
Odpověděl Fernet-stock pro téma Kontrolka stojánku
Ps. ještě jedna věc, jde Capo nastartovat, když je zařazený kvalt? (samosebou při tom držím spojku) Protože mě to ještě před tímhle nešlo. Ale například u Banditu co jsem měl předtím ano.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
04. čvc 2014 07:48 #2145 od FonziETV
Odpověděl FonziETV pro téma Kontrolka stojánku
Zdar! Tak to je very zvláštní. Co se týče spínače na bočáku, tak oprava nebude moc velký problém. Jeden je kostra, druhý jde do diodového modulu a zároveň je společný pro spínač spojky a třetí do přístrojovky na kontrolku. Je to vlastně přepínač. Buď přivedeš kostru na kontrolku (sklopený stojan) nebo tím řekneš jednotce že je stojan zaklopený :-) Pokud máš měřák, tak si proměř na tom spínači ten společný vývod. V každé poloze bude spojený s jedním z tech druhých dvou. Tam bude kostra (černý), další bude kontrolka na ten vývod, který je v zaklopeném stavu rozpojený od kostry (měl by to být zelený, kdyz ho při zaplém zapalovýní spojíš s kostrou, rožně se kontrolka stojanu) a třetí je jasný:-)
Caponord jde normálně natočit při zařazeném kvaltu a zmáčklé spojce. Mělo by to jít u každé motorky, teda aspon jsem na žádnou u které by to nešlo za svou praxi nenarazil:-) Pokud to nejde, je potřeba projít spínač spojky a ten diodový modul jestli jsou v cajku. A samozdřejmě u Caponorda kabeláž a konektory, které zelenají:-)
Po opravě spínače to přestane zdechat, protože teď si jednotka myslí, že je sklopený stojan (nemá od něj informaci, že je nahoře - když spojíš černý s hnědým u toho spínače, normálně to bude fungovat jako před tím, ale bacha at na to nezapomeneš:-)
Ten zbytek nevím. Šel bych pospátku tím cos dělal. Povolit řetěz, povolit uchycení nebo úplně odmontovat stojan a zkoušet. Takhle mě nenapadá konkrétně na dálku nic.
Snad jsem aspon trochu pomohl:-)

Více
04. čvc 2014 20:02 #2146 od Fernet-stock
Odpověděl Fernet-stock pro téma Kontrolka stojánku
Takže....
Spínač skoro opraven. :-) Skoro proto, že teď už to jde natočit a zařadit, ale zase teď pořád svítí kontrolka na budíkách. :lol: (ona je oranžová, to jsem ani nevěděl, protože od koupě nikdy nesvítila až teď) Už se mi to nechtělo dneska znova předělávat, ale považuji to za úspěch.

Spojka:
Došla kapalina!! (už po druhý) proto to chodí na.... nebudu sprostej. Nikde to neteklo, tak jsem sundal spojkový váleček, který byl docela dost zblitej, takže to bude asi tim. Takže koupim novej a věřím, že problém vyřešen (dám sem pak ještě echo pro případ, že by to někdo řešil taky). Jinými slovy, se jen posrali dvě věci nezávisle na sobě. Takže s centrálem to nemělo vůbec nic společného. :-D

Více
07. čvc 2014 07:21 #2147 od FonziETV
Odpověděl FonziETV pro téma Kontrolka stojánku
Tak spojkový váleček kupovat nový nemusíš. Před pár týdny jsem řešil stejný problém. A oprava vyjde na pár korun. Pokud znáš nějakého aspoň trochu schopného soustružníka nebo máš sám k soustruhu přístup, máš opraveno za za chvíli a pár korun. Kdyžtak dej vědět, napíšu víc:-)

Vygenerováno za 0.218 sekund