EFI
09. srp 2013 11:00 #1595
od Pavel
Ahoj všichni,
možná budu trapnej, ale Caponorda mám chvíli, proto moc nchápu.....Bliká na mne, jak jinak, kontrolka EFI. Nejdříve dlouho svítila, pak zhasla. Pak začala blikat, zhasla a pak už jen a jen bliká. Motorka jede bez problémů, viditelně vše OK. Čtu tady, že na displeji by se mělo objevit nějaké číslo já tam nemám nic......Jen teploty a tak. POMOOOOOOC! Prosím. To blikání je v noci nepříjemný
možná budu trapnej, ale Caponorda mám chvíli, proto moc nchápu.....Bliká na mne, jak jinak, kontrolka EFI. Nejdříve dlouho svítila, pak zhasla. Pak začala blikat, zhasla a pak už jen a jen bliká. Motorka jede bez problémů, viditelně vše OK. Čtu tady, že na displeji by se mělo objevit nějaké číslo já tam nemám nic......Jen teploty a tak. POMOOOOOOC! Prosím. To blikání je v noci nepříjemný
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
09. srp 2013 11:10 #1596
od capotom
Poděkovali: Pavel
09. srp 2013 14:08 #1598
od capotom
09. srp 2013 15:17 #1599
od Myro
Je vidět, že jsi tu nováček. Všechna témata tu už byla diskutována i to Tvoje.
Stačí se rozhlédnout po tomto webu.
Na hlavním menu máš položku technika a tam je to podrobně popsaný.
Pavel napsal: Ahoj všichni,
Je vidět, že jsi tu nováček. Všechna témata tu už byla diskutována i to Tvoje.
Stačí se rozhlédnout po tomto webu.
Na hlavním menu máš položku technika a tam je to podrobně popsaný.
Vygenerováno za 0.208 sekund