EFI
09. bře 2021 13:05 - 09. bře 2021 13:09 #6168
od Karpau99
Ahojky,
Fonzi pročítám to tu už dva dny. Zkus mě prosím vyvést z omylu.
EFI hlásí chybu 36, prohodil jsem primary a stejná chyba - logicky vadna cívka.
Abych eliminoval omyl odpojil jsem štekry od ECU, odpojil baterii abych se zbavil napětí a proměřil vedení na konektoru P1 pozice H4 (plusový přívod od hl. relé) proti všem čtyřem na P2 pozicím H1,H2,H3,H4. (ovládání cívek) Všechny 4 jsou OK (1,2 Ohm) to je myslím dobře 0,6 Ohm cívka + odpor vodiče a odchylky měřáku. Takže pokud je toto OK NEMĚLY by být ani vadné cívky. Nebo jsem osel a pletu se?
Fonzi pročítám to tu už dva dny. Zkus mě prosím vyvést z omylu.
EFI hlásí chybu 36, prohodil jsem primary a stejná chyba - logicky vadna cívka.
Abych eliminoval omyl odpojil jsem štekry od ECU, odpojil baterii abych se zbavil napětí a proměřil vedení na konektoru P1 pozice H4 (plusový přívod od hl. relé) proti všem čtyřem na P2 pozicím H1,H2,H3,H4. (ovládání cívek) Všechny 4 jsou OK (1,2 Ohm) to je myslím dobře 0,6 Ohm cívka + odpor vodiče a odchylky měřáku. Takže pokud je toto OK NEMĚLY by být ani vadné cívky. Nebo jsem osel a pletu se?
Poslední změna: 09. bře 2021 13:09 uživatelem Karpau99.
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
25. čvc 2021 12:06 #6249
od Cápo
Zdravím všechny!!!
Probírám se tady diskusí o EFI, jelikož se mi teď děje to, že při cca 4.500 otáčkách mi začne vynechávat motor a začne blikat kontrolka EFI.
Při postupu zjištění kódu závady mi to ukazuje "1" která samozřejmě v seznamu kódů není.
Můžete někdo poradit co by to mohlo být prosím???
Díky moc!
Radek
Probírám se tady diskusí o EFI, jelikož se mi teď děje to, že při cca 4.500 otáčkách mi začne vynechávat motor a začne blikat kontrolka EFI.
Při postupu zjištění kódu závady mi to ukazuje "1" která samozřejmě v seznamu kódů není.
Můžete někdo poradit co by to mohlo být prosím???
Díky moc!
Radek
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
Vygenerováno za 0.172 sekund