Problém se startováním
27. zář 2015 09:54 #3083
od LuDom
Odpověděl LuDom pro téma Problém se startováním
Hlawson: Nepýtal si sa na p----u, úlohou tých fór je presne to, pýtať sa a odpovedať. Potom ten, čo bude potrebovať aj tú "P...u" si to vyhľadá. Všetci sme len ľudia a my sme si vybrali ETVčko, ktoré má svoje muchy a preto si tu pomáhame.
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
28. zář 2015 08:54 #3088
od FonziETV
Odpověděl FonziETV pro téma Problém se startováním
Tak nějak. A jsem rád, že to tady funguje jak funguje a ne jako na jiných serverech...že je tu banda dospělých a rozumných lidí, kteří do sebe občas rýpnou, ale berou to s nadhledem. Je pravda, že je tu hodně zajímavých a užitečných poznatků o našich motorkách, které jinde těžko najdeme.
Jinak pokud by někdo potřeboval nejen radu, ale i pomoc, obzvláště co se elekrické části ETVčka týká, tu mám zmáklou do posledního drátku :-D, tak se ozvěte a rád pomůžu. Nejsem na tom sice s časem nijak slavně, ale nějaký termín snad společně najdem. Hold se budete muset přizpůsobit, pokud něco chcete
Že... 
Trochu jsem se nechal unést mimo téma, omlouvám se
Jinak pokud by někdo potřeboval nejen radu, ale i pomoc, obzvláště co se elekrické části ETVčka týká, tu mám zmáklou do posledního drátku :-D, tak se ozvěte a rád pomůžu. Nejsem na tom sice s časem nijak slavně, ale nějaký termín snad společně najdem. Hold se budete muset přizpůsobit, pokud něco chcete

Trochu jsem se nechal unést mimo téma, omlouvám se

29. zář 2015 18:42 #3098
od hlawson
Odpověděl hlawson pro téma Problém se startováním
Tak kluci! Za prvé. Děkuju za rady. Stačilo odvzdušnit a dolít kapalinu, za druhé. Dotlačil jsem konektory od stojanu. Bylo to nějaké povolené, nebo co. A dále. Neberu kritiku osobně, ale přecejen. Do tohoto fóra jsem se přihlásil právě proto, že podle mně slouží lidem, jako jsem já. Omlouvat, nebo vymlouvat se nebudu. Nejsem žádný extra technický typ, ale to pro mně neznamená, že si nepořídím mašinu, do které jsem se zamiloval jen proto, že jí úplně tak nerozumím. Beru to tak, že když budu mít na Ferrari, tak si ho pořídím i přesto, že nebudu rozumět jeho údržbě. Do nedávna pro mně existovaly jen servisy. (suzuki sv 1000, nebo třeba mz 150
) Tahle mašina byl můj sen a tak jsem se rozhodl jí věnovat víc. Mám chuť se učit, věnovat jí čas a mazlit se s ní
Předpokládám, že se brzy ozvu s něčím novým
Držte se a zatím ahoooj!

29. zář 2015 21:18 #3099
od Milan
Odpověděl Milan pro téma Problém se startováním
Už jsem se omluvil za tu mou reakci .... Příště poradím i Já bez keců.

30. zář 2015 16:32 #3102
od gicocapo
Odpověděl gicocapo pro téma Problém se startováním
hlavne, ze si to takto dobre vyriesil. mne tato stranka tiez velmi pomohla. tak zdar a silu!
30. zář 2015 19:04 #3104
od hlawson
Odpověděl hlawson pro téma Problém se startováním
V pohodě
Jen jsem nechtěl dělat mrtvého brouka

Vygenerováno za 0.223 sekund