Blinkry blikají rychle

Více
05. úno 2016 11:51 #3259 od krizik1
Blinkry blikají rychle vytvořil uživatel krizik1
Při překonání hranice 4000 ot./min. blinkry podstatně zrychlí svou činnost, při překonání cca. 5000 ot./min. už jen svítí. Nějaké nápady?

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
05. úno 2016 18:57 #3260 od Majkel
Odpověděl Majkel pro téma Blinkry blikají rychle
Ak je to podmienene otackami ako pises, potom ti musi v palubnej sieti kolisat napatie. Odmeraj ho v roznych otackach aj na baterke, aj na prerusovaci. Do prerusovaca ide zeleny vodic a ten je +12V.

Tak ci tak, mi z toho zatial vychadza regulacia dobijania alebo nieco okolo toho. Vymlatena baterka, zly silovy spoj atd.
Přílohy:
Poděkovali: krizik1

Více
05. úno 2016 19:25 #3261 od krizik1
Odpověděl krizik1 pro téma Blinkry blikají rychle
Díky, vezmu multimetr a pustím se do toho ;)

Více
08. úno 2016 08:17 #3277 od wp_thunder
Odpověděl wp_thunder pro téma Blinkry blikají rychle
Ještě mrkni zda máš originální blinkry a žárovky s předepsaným příkonem. Standardní Capo má 4x21W, pokud to někdo nahradí např. 10W nebo ledkama bez patřičného odporu může se to chovat podobně. I když souhlasím s Majkelem a proměř průběh napětí při různých otáčkách.

Já takhle bojoval a zjistil že zadní blinkry které jsem měnil měly právě jen 10W žárovky.

Martin @ Thunder

Více
08. úno 2016 15:40 #3280 od krizik1
Díky za tip, včera jsem měřil na baterii při různých otáčkách a napětím to nebude. Mrknu na ty žárovky a pak už jen vibrace a přerušovač.

Více
09. úno 2016 14:07 #3283 od krizik1
Tak zrada. V blinkrech jsou 10w oranžové žárovičky s malou baňkou, které se nedají koupit v 21w verzi. Mám Capouše z roku 2006 s blinkrama na stopkách. Nemohl by někdo prosím juknout jak to má s žárovkama na tomhle tipu? Děkuji.

Vygenerováno za 0.238 sekund