Chrániče páček

Více
31. kvě 2013 16:02 #1369 od Giovany
Odpověděl Giovany pro téma Chrániče páček
Ahoj já použil z toho Stelvia a mám taky ještě starý model

Sono sempre moderato critico!

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
01. čvn 2013 12:47 - 01. čvn 2013 12:52 #1370 od Myro
Odpověděl Myro pro téma Chrániče páček
Loni jsem taky řešil blastry na Capouše a nakonec jsem za 1700kč koupil od Touratechu na Varadero tyhle. No a ostatní DoDo /dodělej doma/. Jo ty červený krytky jsou za další 500kč. Ale dají se koupit v různých barvách.
Poslední změna: 01. čvn 2013 12:52 uživatelem Myro.

Více
08. srp 2013 18:05 #1594 od Medvídě
Odpověděl Medvídě pro téma Chrániče páček
Ahoj kluci poradte mi prosim nejaky chranice sem se v tom zacal ztracet jak Madar v kurici.

Více
15. zář 2013 18:58 - 15. zář 2013 19:00 #1633 od wp_thunder
Odpověděl wp_thunder pro téma Chrániče páček
Zdar tak jsem konečně namontoval ty chrániče z Moto Guzzi Stelvio. Celá operace byla bezbolestná, pacient přežil a já si užíval cestu s komfortem pro mé pazoury.... :) .

Nicméně něco tomu předcházelo - jak jsem již psal bylo potřeba zvednout řídítka aby chránič neškrtal o nádrž a blinkry. Zde mi pomohl ... dar od přítele SWMotecha - univerzální sada pro zvýšení řídítek o 30mm (pravda nebyl to dar... vysolil jsem 800,- ale co bych pro Capa neudělal.....). Dále by potřeba pod nová závažíčka sehnat podložky neb Stelviácký mají vnitřní výbrus kam se schová šestihran od řídítek. Capo má vnitřní závit na závažíčko nalisovaný takže pomohla podložka z domácích zdrojů.... No a poslední problém byly táhla od plynu, který bránily v montáži.... nechal jsem je jak jsou v chrániči vyřezal drážku do které zapadly..... Pak již jen závěrečné sešroubování a dílo bylo hotovo.....

Martin @ Thunder
Poslední změna: 15. zář 2013 19:00 uživatelem wp_thunder.

Více
21. pro 2014 21:31 #2384 od brendn1
Odpověděl brendn1 pro téma Chrániče páček
Tak jsem taky dlouho řešil jaké kryty použít a objevil jsem tohle:http://www.m-style.cz/moto/cs/blastry-kryty-pacek/577-chranice-pacek-blastry-enduro.html padnou jako ulitý,nikde nic neškrtá, žádné dodělávání není třeba. Řekl bych,že je to ten samý typ co má Myro od Touratechu.

Více
23. pro 2014 12:52 #2385 od Myro
Odpověděl Myro pro téma Chrániče páček

brendn1 napsal: Řekl bych,že je to ten samý typ co má Myro od Touratechu.

Máš pravdu předsedo jsou stejné jak mám já dokonce i ta cena je super, mě přišly sakum-prdum na 1700+500kč + pošta. Jen ta barevná škála je chudá /2barvy/.

Vygenerováno za 0.240 sekund