Pozdrav...
12. lis 2012 05:03 - 12. lis 2012 05:05 #866
od Giovany
Sono sempre moderato critico!
Pozdrav... vytvořil uživatel Giovany
Ahojte všichni příznivci téhle značky...tímto váš všechny srdečně zdravím .Jelikož jse s ženou stravili 5 let na Dr-ku a chteli jsme na dálku něco pohodlnějšího..tak jsme se na konec letošní sezony rozhodli se po něčem poohlídnout.
Po zběžné Prohlídce na netu jsem se dočetl že nejlepší a nejspolehlivější bude Varan... trochu mě vadila jeho váha... Pak jsem oběvil na motorkářích Caponorda a bylo myslím rozhodnuto...motorka se mi líbí zhledově a po přečtení různých recenzí jsem se rozhodl přesně pro tohle moto. Je pravdou že mě z toho moc lidí zrazovalo, že to bude jako s Alfou Romeo,,, víc spravovat než jezdit. Jelikož jsem Alfu měl ,,, trapila mne taky... ale vyřešili se bolístky a pak fungovala i dalším lidem po mně. Jsem našel na motorkářích 2 motky které měly všechny kufry,,, které se mi líbily...Jedna má skoro úplně všechny doplnky co může mít je krasná a majitel vypada že ji má rád a je solidní... jen se mi zdálo že tam něco tuká v motoru na volnoběh... po vytočení se to ztratí.?? Jelikož je to první motka co jsem viděl jedu se dnes dívat do Motocentra Tass na druhou... ta se mi líbí také tak aspon porovnám ten zvuk motoru a pak se rozhodnu,,, chtěl bych ji mít na zimu doma abych provedl ůdržbu a trochu se s ní seznamil...Tak mi držte palce at mi to dopadne a věřím že pokud to klapne tak bych dojel někdy na sraz,,, na DR jsem to vždy plánoval a nikdy se mi to nepovedlo být na srazu.
Po zběžné Prohlídce na netu jsem se dočetl že nejlepší a nejspolehlivější bude Varan... trochu mě vadila jeho váha... Pak jsem oběvil na motorkářích Caponorda a bylo myslím rozhodnuto...motorka se mi líbí zhledově a po přečtení různých recenzí jsem se rozhodl přesně pro tohle moto. Je pravdou že mě z toho moc lidí zrazovalo, že to bude jako s Alfou Romeo,,, víc spravovat než jezdit. Jelikož jsem Alfu měl ,,, trapila mne taky... ale vyřešili se bolístky a pak fungovala i dalším lidem po mně. Jsem našel na motorkářích 2 motky které měly všechny kufry,,, které se mi líbily...Jedna má skoro úplně všechny doplnky co může mít je krasná a majitel vypada že ji má rád a je solidní... jen se mi zdálo že tam něco tuká v motoru na volnoběh... po vytočení se to ztratí.?? Jelikož je to první motka co jsem viděl jedu se dnes dívat do Motocentra Tass na druhou... ta se mi líbí také tak aspon porovnám ten zvuk motoru a pak se rozhodnu,,, chtěl bych ji mít na zimu doma abych provedl ůdržbu a trochu se s ní seznamil...Tak mi držte palce at mi to dopadne a věřím že pokud to klapne tak bych dojel někdy na sraz,,, na DR jsem to vždy plánoval a nikdy se mi to nepovedlo být na srazu.
Poslední změna: 12. lis 2012 05:05 uživatelem Giovany.
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
12. lis 2012 17:35 - 12. lis 2012 17:38 #870
od Giovany
Odpověděl Giovany pro téma Pozdrav...
Čaute tak jsem dnes byl prohlídnout ten dovoz,,, motorka pěkná zachovalá,,, sice jim nešla nastartovat,,, resp... chytla a zdechla.. tak se to opakovalo asi 6x a pak chytla na 1 válec...musela se držet chvíli v otáčkách aby nezdechla. Mechanik ji pak jel projet a pak bylo vše o.k. start napoprve a ihned.Mechanik řikál že je to tím jak ji pořád startují kupcům tak je to uchlastané...logiku to má. Motor jde pěkně a pravidelně a celkem tiše,, nic co tam nepatří tam neni//myslím zvuk.
Co mě tedy zklamalo je výkon???!! Jel jsem se projet a po otočení rukojetí se celkem nic nekonalo,,, musím říct že s mym DR-kem bych ji ujel ,,,
To mi jeden člověk co má capo,, říkal že se musím držet aby mi neujela pod zadkem... to fakt nehrozilo . Tak tedy nevím téměř 100 koní už musí něco dělat.?? Příjde mi hloupé že to je horší než 650 s 38 kw??
Prosím může někdo zareagovat a něco k tomu výkonu říci?? Chci tu motorku strašně se mi líbí ale ted jsem fakt na vážkách... Jedu si zitra prohlídnout ještě jednu která se mi taky dost líbí,,, tak uvidím.. Zatím dík moc a pokud bude mít k tématu někdo co říci budu vděčen .
Co mě tedy zklamalo je výkon???!! Jel jsem se projet a po otočení rukojetí se celkem nic nekonalo,,, musím říct že s mym DR-kem bych ji ujel ,,,
To mi jeden člověk co má capo,, říkal že se musím držet aby mi neujela pod zadkem... to fakt nehrozilo . Tak tedy nevím téměř 100 koní už musí něco dělat.?? Příjde mi hloupé že to je horší než 650 s 38 kw??
Prosím může někdo zareagovat a něco k tomu výkonu říci?? Chci tu motorku strašně se mi líbí ale ted jsem fakt na vážkách... Jedu si zitra prohlídnout ještě jednu která se mi taky dost líbí,,, tak uvidím.. Zatím dík moc a pokud bude mít k tématu někdo co říci budu vděčen .
Poslední změna: 12. lis 2012 17:38 uživatelem Giovany.
13. lis 2012 05:02 #871
od alien898
Odpověděl alien898 pro téma Pozdrav...
Čau, tak s tím výkonem není něco v pořádku, jelikož má zrychlení na 100 km/h za 4,5s. A to můžu potvrdit!! Má opravdu vodšťuch. Projeď se na jiný a uvidíš.
13. lis 2012 07:33 #872
od zdemal
Odpověděl zdemal pro téma Pozdrav...
Ahoj,
takhle nízký výkon je divný. Už to, že motor začne správně fungovat, až když se trochu zahřeje a projede. A říkal taky mechanik, kolik zájemců už se na ni bylo podívat, když ji neustále startuje? To totiž zní, jako by tam na tu motorku stály fronty. Myslím, že i kdyby to startoval 3x denně, tak to nemá žádný vliv. Možná se ptám hloupě, ale dá se vůbec motorka se vstřikováním uchlastat? Já osobně bych do toho nešel, ale to je můj názor. To, že vypadá dobře je podle mě druhořadý. Musí hlavně fungovat. Vše ostatní se už časem doladí. Chci přece jezdit a ne neustále něco řešit. Toho jsem si dost užil s Jawkou.
takhle nízký výkon je divný. Už to, že motor začne správně fungovat, až když se trochu zahřeje a projede. A říkal taky mechanik, kolik zájemců už se na ni bylo podívat, když ji neustále startuje? To totiž zní, jako by tam na tu motorku stály fronty. Myslím, že i kdyby to startoval 3x denně, tak to nemá žádný vliv. Možná se ptám hloupě, ale dá se vůbec motorka se vstřikováním uchlastat? Já osobně bych do toho nešel, ale to je můj názor. To, že vypadá dobře je podle mě druhořadý. Musí hlavně fungovat. Vše ostatní se už časem doladí. Chci přece jezdit a ne neustále něco řešit. Toho jsem si dost užil s Jawkou.
13. lis 2012 09:41 #873
od Giovany
Odpověděl Giovany pro téma Pozdrav...
Ahojte.. pravě že vypadá dobře neni odřená, nic... motor jde krásně nic v něm fakt netluče,,, prostě jen zvuk ten co tam patří... ale dle mne to nejede jak má.Točil jsem plynem skoro až do plna a je to takové hodně vlažné.. Jinak častým a kratkým startováním se dá uchlastat i stříkačka startuješ li pořad studený motor,,, ale zase ne tak až tak,,, vůbec to nechtělo držet volnoběh.
Dnes se du podívat ješte na jednu ,, tak pak napíšu co a jak.. PS rad bych tu byl mezi vámi do Varana se mi fakt nechce-
Dnes se du podívat ješte na jednu ,, tak pak napíšu co a jak.. PS rad bych tu byl mezi vámi do Varana se mi fakt nechce-
- wp_thunder
- Expert
Méně
Více
- Obdržená poděkování 6
13. lis 2012 11:02 - 13. lis 2012 11:08 #874
od wp_thunder
Martin @ Thunder
Odpověděl wp_thunder pro téma Pozdrav...
Do Varana nechoď (i když je to samo perfektní stroj), pokud neklapnou tyhle bude na tebe jistě někde čekat další. Taky jsem nadávno vybíral trio Strom, Varan, Capo.... rozum říkal Strom ale srdce mě neomylně vedlo k Capu.... Jinak nemám sice moc naježděno, ale pokud vezmeš za heft pořádně tak letí dopředu jak rozzuřenej bejk, vlažný je to možná tak při lehkém pootočení. Přeju ti šťastnou ruku při výběru.......
Martin @ Thunder
Poslední změna: 13. lis 2012 11:08 uživatelem wp_thunder.
Vygenerováno za 0.116 sekund