Pozdrav...

Více
13. lis 2012 19:01 #877 od Giovany
Odpověděl Giovany pro téma Pozdrav...
Tak vás zase zdravím,,, dnes jsem byl tedy na poslední inzerát,, a myslím že je vše jak jsem očekával,, prodávajicí je solidní člověk, motorku již nějaký rok vlastní, je v Čr druhy majitel, všechny bolesti kterýma Capo trpí již odstranil protože je mechanik... a po projetí je to jak píšeš,, prostě jede to jako bestie... ,, motka je fakt pěkná a jsme si plácli a v patek ji vezu domů.Navíc je to kousek od mého bydlíště... rok 2004, 3 kufry, vyhřev heftů, a spoustu jiných servisních úkonů. Takže od pátku budu moci říci že mezi vás patřím , a budu jen rád když přiberete dalšího člena mezi vás-:)

Sono sempre moderato critico!

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
13. lis 2012 20:45 #878 od Cichal
Odpověděl Cichal pro téma Pozdrav...
Tak gratulujem k motorke,neolutujes.A k tej co netahala,mohla to byt uplna banalita ako upchaty filter si myslim.Ale aj nieco horsie,cable,cievka...

Více
14. lis 2012 05:26 - 14. lis 2012 05:27 #879 od Giovany
Litovat snad nebudu,,a kdyby se něco přihodilo tak se stejně nedá nic dělat,, člověk musí zatnout zuby a řešit vzniklý problém.. Jinak tam tu už neřeším ,, myslím že jak to dají kluci do hromady tak si ji někdo koupí . Já když to tak vemu ,i když se mi nelíbila červená barva a origo kufry... tak jsem natom přeci jen líp, než kdybych bral tu z bazaru. Je mladší o rok, je servisovaná, je přihlášená, a funguje jak má. Na barvu si zvyknu a kufry dám posleze větší od GIVI... a různé doplnky jako blastry, hrazdu, ,,,,,atd časem..

Poslední změna: 14. lis 2012 05:27 uživatelem Giovany.

Více
14. lis 2012 07:03 #881 od wp_thunder
Odpověděl wp_thunder pro téma Pozdrav...
Jediný čeho budeš litovat je fakt, že je nyní listopad a počasí už vyjížďkám moc nepřeje a pak možná že nemáš v příbuzenstvu arabskýho šejka aby ti dotoval palivo :P . :laugh: ...... Jinak samozřejmě gratulace k výběru.....Pokud to máš vybavený a servisovaný , je to super - máš o spoustu starostí míň, můj kapoušek zahučel na servise po koupi za 10k :angry: a to mě na jaře čekají gumy a pak tedy taky kufry a spol.....

Co se tý červený barvy týče.... taky jsem nechtěl červenou, ale jak tak na to koukám, tak prostě Capu sluší nejvíc - prostě Italky jsou rády okázalý a upozorňují na sebe. Nechci urazit nikoho, kdo má jinou barvu, je to věc vkusu ale tahle jí prostě sedne.....

Takže mnoho šťastných kilometrů......

Martin @ Thunder

Více
14. lis 2012 08:19 - 14. lis 2012 08:28 #884 od Myro
Odpověděl Myro pro téma Pozdrav...
Jo jo
Taky jsem při koupi Kápa stál skoro hodinu a přemýšle zda dát v sezoně 65táců za "vyježděnou vranu". Následovaly dva měsíce oprav a shánění,nakonec spokojenost.

************************Červená je dobrá**********************

***********************Původní motorka z motorkáři.cz***************

No a vypadal takhle. Pořizoval jsem ho na jaře 2011. Na motorkářích byl jedinej a ležel tam víc jak měsíc nikdo ho nechtěl ***** až já******
Poslední změna: 14. lis 2012 08:28 uživatelem Myro.

Více
14. lis 2012 11:28 #886 od Giovany
Víš já jsem člověk který se snaží ve všem najít spíše pozitiva... věřím že každý stroj ma něj + i - ... neni nic dokonalé,,, a mě se tahle Italka prostě moc líbí,ikdyž jak jsem řek skoro každy z okolí mi ji rozmlouval?? Je mi 41 tak si říkám že snad už nebudu poslouchat jen samé tragedie,,, otom jak je to špatné, nedomyšlené,,aattdd..Prostě se mi líbí tak do ní skočím a uvidím co bude jako se vším. Jinak pro mne bude jen trochu třeba si dávat pozor na tu váhu, co jsem se i velmi málo projel,, tak se to chová jinak jako moje DRK-o,,, ale snad někde nelehnu,, jinak budu jezdit ještě co to pude, zimy ani spotřeby se nebojím :)

Vygenerováno za 0.119 sekund