Pozdrav...

Více
14. lis 2012 11:32 #887 od Giovany
Odpověděl Giovany pro téma Pozdrav...
No jak jsem se díval, celkově ty motorky leží dlouho,,, ale je to vždy jen otázka času.Ta červená je nakonec velmi elegantní :) Ta tvoje vůbec nevypadá jako vyjetá vrána,,, :cheer: Myslím že pokud měla dobré srdce tak to ostatní se časem doladí,,, když už utratíš za pořízení tak musíš taky stroj přivezt do takového stavu abys jen nejezdil na vozíku, případně ho netlačil...ikdyž tohle tlačit... to bych fakt nechtěl :S

Sono sempre moderato critico!

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
18. lis 2012 15:30 - 18. lis 2012 15:31 #909 od Giovany

Giovany napsal: No jak jsem se díval, celkově ty motorky leží dlouho,,, ale je to vždy jen otázka času.Ta červená je nakonec velmi elegantní :) Ta tvoje vůbec nevypadá jako vyjetá vrána,,, :cheer: Myslím že pokud měla dobré srdce tak to ostatní se časem doladí,,, když už utratíš za pořízení tak musíš taky stroj přivezt do takového stavu abys jen nejezdil na vozíku, případně ho netlačil...ikdyž tohle tlačit... to bych fakt nechtěl :S

Tak jsem tady dal pár foteček moje nové lásky :P :laugh:

Poslední změna: 18. lis 2012 15:31 uživatelem Giovany.

Více
18. lis 2012 18:30 #910 od LuDom
Odpověděl LuDom pro téma Pozdrav...
pekná, uži si veľa bezproblémových kilometrov. neviem prečo si mal problém s červenou, náhodou je to krásny stroj, ale to capík je asi vo sšetkých farbách. :-)

Více
19. lis 2012 09:06 #913 od Giovany
To souhlasím... červená je moc pěkná ale jak jsi psal prakticky v každé barevné kombinaci je hezká.Ale na barvě tolik zase nesejde,důležitý je stav,,, ted to na zimu komplet zreviduji udělám co je potřeba a pak snad v sezoně toho s ženou využijem.

Více
22. úno 2016 10:51 #3342 od Majkel
Odpověděl Majkel pro téma Pozdrav...
Nechcem vytvarat novu temu, ale chcem sa pochvalit tuningom, ktory na 100% urobili prislusnici z dopravneho inspektoratu pri prepise na SVK.

Mam z Vas asi najvykonejsieho capka, pretoze v papieroch je napisane 92kW. Kto ma viac? :woohoo:

Více
22. úno 2016 18:02 #3343 od krizik1
Odpověděl krizik1 pro téma Pozdrav...
To bude mastná pojistka :laugh:

Vygenerováno za 0.140 sekund