Malý sraz Caponordů

Více
28. úno 2011 20:21 #296 od Marek Sz
Odpověděl Marek Sz pro téma Re:Malý sraz Caponordů
Protože jsem Pegasoclub zakládal a pořádal jsem většinu srazu(až teď poslední dva ne protože stavím barák a nemám čas) tak tam určitě budu a se mnou dalších asi 10 Caponordů co jezdí pravidelně vetšina přešla z Pegas tak myslím že se nás tam sejde dost

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
27. dub 2011 15:11 #323 od CapoRider
Odpověděl CapoRider pro téma Re:Malý sraz Caponordů
Ahoj, je třeba se na pegasoclub sraz nějak registrovat? A pojedete někdo z okolí Moravan (Pardubic), že bych se přidal. :blink:

Více
28. dub 2011 19:47 #324 od Dadin
Odpověděl Dadin pro téma Re:Malý sraz Caponordů
Zdarec. Asi podle toho jestli chceš dadat v chatce nebo ve stanu. Já teda sice budu bydlet ve stanu, ale raději jsem se tomu chlapci co to má pod palcem na email ozval, že přijedu. Mail nic nestojí a těch pár slov asi nezabije né :woohoo: Jinak já a moji dva Capokámoši jedeme od severu (Krkonoše), tak jestli chceš můžeš nám jet mírně naproti, třeba do Rychnova n.K. nebo Vamberku (to nemáš moc velkou zajížďku) a pak společně vyrazit B)
Jo a mail na organizátora kdybys chtěl: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Více
29. dub 2011 10:09 #325 od CapoRider
Odpověděl CapoRider pro téma Re:Malý sraz Caponordů
Ahoj tak jsem se ohlásil. Tak se ještě ozvu, kde bysme se sešli.

Díky :blink:

Více
29. dub 2011 19:55 #326 od Dadin
Odpověděl Dadin pro téma Re:Malý sraz Caponordů
Jasný, ještě se domluvíme, ale myslím, že ten Rychnov bude asi nejlepší.. B)

Více
28. led 2012 11:09 #449 od Myro
Odpověděl Myro pro téma Re:Malý sraz Caponordů
Tak tu nevidím jak nakonec ten sraz dopadl. Určitě bomba.
A co letos. Registrovaných nás tu je docela dost tak si myslím že by nebylo od věci se sejít někde v půli republiky, ať to má každý kousek. Ideální na výkend s poznávací vyjížďkou. Představa aspoň 20ks Capoušů, na jednom místě, je úchvatná. Co se týče našich hezčích protějšků tak bych je vzal taky, ať vidí jak se baví chlapy. Krásná místa jsou kolem Sečské přehrady, ode všad do 250km, plno ubytovacích míst.

Vygenerováno za 0.144 sekund