Malý sraz Caponordů

Více
20. kvě 2012 11:27 - 27. kvě 2012 17:34 #613 od Marek ST
Odpověděl Marek ST pro téma Re:Malý sraz Caponordů
Zdravým všechny,rád na sraz přijedu :) .Místo je vybrané opravdu dobře,tak doufám že se nás sjede hodně a budu Vám moci ukázat doplńky které na capíka vyrábím. ;)
Poslední změna: 27. kvě 2012 17:34 uživatelem Marek ST.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
24. kvě 2012 19:03 #614 od sip
Odpověděl sip pro téma Re:Malý sraz Caponordů
Čao Caponorďáci... minulý týden jsem rozšířil vaši rodinu... drobečkem z roku 2003. Sraz! Zajímavé! Rád bych se tam mihl alespon na sobotu 28. :-)

Více
28. kvě 2012 19:41 - 28. kvě 2012 19:44 #620 od smazak73
Odpověděl smazak73 pro téma Re:Malý sraz Caponordů
Zdar pokud by chtěl pořadatel s čímkoliv pomoct tak jsem k službám :) Mám to téměř za barákem, takže domluvit kemp, připravit on...off vyjížku atd B)
Kempík na Sykovci slušnej ,hospůdka dobrá ,ceny ...kempový B)
Poslední změna: 28. kvě 2012 19:44 uživatelem smazak73.

Více
29. kvě 2012 20:12 #630 od zdemal
Odpověděl zdemal pro téma Re:Malý sraz Caponordů
Přijedu taky. :)

Více
07. čvn 2012 10:48 #642 od Dadin
Odpověděl Dadin pro téma Re:Malý sraz Caponordů
Tak Smazaku73 :woohoo: , chtěl jsem do tého kempu volat až budem vědět kolik nás tak cca bude, ale zdá se, že se to začíná pěkně rozjíždět a bude nás možná i trotchu víc než se předpokládalo, tak by možná nebylo na škodu osobní návštěvu. Takže když se nabízíš, tak tam zkus zajet a zeptat se. Asi se zde mezi námi najdou i ti, kteří budou chtít nocovat v chatkách, tak vyzjisti telefon a ten sem pak napiš, aby si ti, kteří nebudou chtít jen stanovat mohli zarezervovat chatku.
Tu vyjížďku jsem myslel zorganizovat přímo na místě v pátek večer u píva. A pokud jsi odtamtud kousek, tak znáš spousty zajímavých míst kam by se dalo jet, tak se tam na něčem dohodnem! B) Dík a dej vědět.

Více
08. čvn 2012 18:22 #645 od Jardax
Odpověděl Jardax pro téma Re:Malý sraz Caponordů
Ahoj pánové, tak z Hlinska dorazíme určitě dva a možná ještě jeden adept, kerej má zítra kupovat Raida. Takže určo já na Raidu a kámoš na "normálu". Budeme se těšit.

Vygenerováno za 0.140 sekund