Malý sraz Caponordů
20. kvě 2012 11:27 - 27. kvě 2012 17:34 #613
od Marek ST
Odpověděl Marek ST pro téma Re:Malý sraz Caponordů
Zdravým všechny,rád na sraz přijedu .Místo je vybrané opravdu dobře,tak doufám že se nás sjede hodně a budu Vám moci ukázat doplńky které na capíka vyrábím.
Poslední změna: 27. kvě 2012 17:34 uživatelem Marek ST.
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
24. kvě 2012 19:03 #614
od sip
Odpověděl sip pro téma Re:Malý sraz Caponordů
Čao Caponorďáci... minulý týden jsem rozšířil vaši rodinu... drobečkem z roku 2003. Sraz! Zajímavé! Rád bych se tam mihl alespon na sobotu 28.
28. kvě 2012 19:41 - 28. kvě 2012 19:44 #620
od smazak73
Odpověděl smazak73 pro téma Re:Malý sraz Caponordů
Zdar pokud by chtěl pořadatel s čímkoliv pomoct tak jsem k službám Mám to téměř za barákem, takže domluvit kemp, připravit on...off vyjížku atd
Kempík na Sykovci slušnej ,hospůdka dobrá ,ceny ...kempový
Kempík na Sykovci slušnej ,hospůdka dobrá ,ceny ...kempový
Poslední změna: 28. kvě 2012 19:44 uživatelem smazak73.
29. kvě 2012 20:12 #630
od zdemal
Odpověděl zdemal pro téma Re:Malý sraz Caponordů
Přijedu taky.
07. čvn 2012 10:48 #642
od Dadin
Odpověděl Dadin pro téma Re:Malý sraz Caponordů
Tak Smazaku73 , chtěl jsem do tého kempu volat až budem vědět kolik nás tak cca bude, ale zdá se, že se to začíná pěkně rozjíždět a bude nás možná i trotchu víc než se předpokládalo, tak by možná nebylo na škodu osobní návštěvu. Takže když se nabízíš, tak tam zkus zajet a zeptat se. Asi se zde mezi námi najdou i ti, kteří budou chtít nocovat v chatkách, tak vyzjisti telefon a ten sem pak napiš, aby si ti, kteří nebudou chtít jen stanovat mohli zarezervovat chatku.
Tu vyjížďku jsem myslel zorganizovat přímo na místě v pátek večer u píva. A pokud jsi odtamtud kousek, tak znáš spousty zajímavých míst kam by se dalo jet, tak se tam na něčem dohodnem! Dík a dej vědět.
Tu vyjížďku jsem myslel zorganizovat přímo na místě v pátek večer u píva. A pokud jsi odtamtud kousek, tak znáš spousty zajímavých míst kam by se dalo jet, tak se tam na něčem dohodnem! Dík a dej vědět.
08. čvn 2012 18:22 #645
od Jardax
Odpověděl Jardax pro téma Re:Malý sraz Caponordů
Ahoj pánové, tak z Hlinska dorazíme určitě dva a možná ještě jeden adept, kerej má zítra kupovat Raida. Takže určo já na Raidu a kámoš na "normálu". Budeme se těšit.
Vygenerováno za 0.140 sekund