SRAZ CAPONORDŮ 2014
15. bře 2014 06:39 #1745
od capotom
SRAZ CAPONORDŮ 2014 vytvořil uživatel capotom
Zdar Caponorďáci,
je Březen a tak by to asi chtělo naplánovat nějaký ten sraz, po loňské zkušenosti by to chtělo zřejmě trochu času navíc a také někoho kdo si to vezme na hrb
je Březen a tak by to asi chtělo naplánovat nějaký ten sraz, po loňské zkušenosti by to chtělo zřejmě trochu času navíc a také někoho kdo si to vezme na hrb
Poděkovali: standa
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
15. bře 2014 13:48 #1748
od Myro
Odpověděl Myro pro téma SRAZ CAPONORDŮ 2014
Jo předstih je důležitý, ale i místo srazu by mělo být uprostřed republiky. Po zkušenostech z prvního srazu, kdy jsme se slezli od Šumavy až po Slezko.
15. bře 2014 15:54 #1749
od Divi
Odpověděl Divi pro téma SRAZ CAPONORDŮ 2014
Ahoj no mě je jedno kde to bude hlavně aby to bylo mam chvilu caponorda a rad bych potkal někoho kdo ho ma taky a čím víc tím líp.
15. bře 2014 22:35 #1751
od alien898
Odpověděl alien898 pro téma SRAZ CAPONORDŮ 2014
Čau, tak začněte navrhovat kde se sejdeme. To byl loni největší problém. Letos to musí klapnout !!!
16. bře 2014 17:33 #1753
od Giovany
Sono sempre moderato critico!
Odpověděl Giovany pro téma SRAZ CAPONORDŮ 2014
Ahojte,,, no měli bychom to udělat někde napůl republiky,,, pokud prijedou bratři z SK,, take to privítají,,ale asi to neni podmínkou,, a přizpůsobíme se tomu kdo najde odvahu to organizovat,,, a tam se sjedem podle toho kdo jak bude moci a chtíti
Sono sempre moderato critico!
16. bře 2014 17:59 #1754
od Karlos
Odpověděl Karlos pro téma SRAZ CAPONORDŮ 2014
Zdarec, už jsem o tom také přemýšlel a můžu navrhnout Pastviny (Pastvinská přehrada) okr. Ústí nad Orlicí, ale docela bojuji s termínem, možná 6-8.6. Jinak to mám do prázdnin dost plné, ale pokud bude o tuto lokalitu zájem, tak se pokusím zjistit další informace ohledně kempu atd..Prosím o vaše názory a připomínky.
Vygenerováno za 0.125 sekund