SRAZ CAPONORDŮ 2014

Více
23. bře 2014 09:35 #1775 od horseman
Odpověděl horseman pro téma SRAZ CAPONORDŮ 2014
mám to 20 km tak určitě přijedu na pokec :)

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
23. bře 2014 12:30 - 23. bře 2014 14:59 #1776 od Karlos
Zdarec, slibované podrobné informace k setkání jsou tady.
Termín 6.-8.6.2014
Místo konání se mění, nebude na Pastvinské přehradě (z důvodu vyšší ceny ubytování a nejistoty možnosti otevření restaurace v místě kempu).
Sekání se bude konat v Areálu Zdraví v Dolní Čermné v okr. Ústí nad Orlicí (vzdálenost 15 km od Pastvinské přehrady), GPS 49°58'36.607"N, 16°33'38.788"E .
Ubytování v chatkách pro 4 nebo 5 osob www.dolni-cermna.cz/sluzby/ubytovani-stravovani/. K dispozici je 14 malých čtyřlůžkových chatek a 4 velké pětilůžkové chatky (ve vstupní velké místnosti 2 lůžka, v malé boční 1 lůžko a jedna 2patrová postel).
Cena ubytování je 150,- Kč za osobu na noc, v ceně jsou lůžkoviny i s povlečením, k dispozici jsou společné záchody a sprchy s teplou vodou, vybavená kuchyňka a jídelna/společenská místnost s televizí.
V restauraci je možné objednat stravu: snídaně 60,- Kč, oběd 65,- Kč, večeře 65 Kč,-. Na jídelníčku je možné se domluvit.
Na ubytování se hlaste mně na tel. 739 075 720, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. do 18.5.2014
Zároveň vás prosím, kdo se znáte, pokuste se domluvit na společném ubytování, chatka pro 4 osoby je vhodná spíše pro 3 dospělé osoby (2 nahoře a 1 dole).
Program setkání:
- v pátek příjezd a ubytování, pokec v hospodě
- v sobotu v 10:00 vyjížďka kolem Orlických hor včetně Pastvinské přehrady (změna dle počasí možná), oběd cestou, návrat cca 16 h. Pro offroad zájemce v 17:00 druhá vyjížďka cca 30 km po okolí (lesní, polní cesty). Večer posezení u piva a možnost návštěvy zábavy vedle v areálu, hraje Petrowar www.petrowar.cz/
- v neděli individuální odjezd domů.
Vstupné na sraz není.
V případě jakýchkoliv dotazů se obracejte na mě.
Poslední změna: 23. bře 2014 14:59 uživatelem Karlos.

Více
27. bře 2014 20:05 #1789 od Švedík
Odpověděl Švedík pro téma SRAZ CAPONORDŮ 2014
Nazdárek, tak jsem rád že se to opět po dvou letech trochu rozhýbalo, takže za mě osobně místo i termín supr, z toho plyne že se tam určitě zastavím. Těším se na pokec a i na trochu toho pivínka. Jen malý dotázek, doufám že se v kempu můžou stavět stany, bo já v chatce spát neumím, mám jen malý stánek, nic velkého o pěti ložnicích apod :laugh: .

Více
27. bře 2014 20:10 #1791 od Švedík
Odpověděl Švedík pro téma SRAZ CAPONORDŮ 2014
Tak jsem si teď prohlížel fotky toho areálu, a stany by tam měli jít stavět, neboť mám takový dojem, že tak před cca 4lety tu byl srazík Pegaso klubu, nebo se pletu???Bylo to nějak zjara a my tam spali ve stanech a nad ránem nám křupala jinovatka pod nohama

Více
27. bře 2014 20:19 #1792 od Karlos
Odpověděl Karlos pro téma SRAZ CAPONORDŮ 2014
Zdar, spaní ve stanech se má takto: Pokud bychom si pronajali celý areál a zaplatili za plac, může tam být stanů, kolik chceme. Ale obec požaduje po provozovateli kempu vytíženost chatek, protože kemp je brán jako chatový. Nicméně v případě, že budou obsazené všechny chatky, bude možnost přimhouřit oči před nějakým stanem. A ten srázek Pegaso klubu tam byl. Díky za pochopení.

Více
31. bře 2014 20:35 #1812 od alien898
Odpověděl alien898 pro téma SRAZ CAPONORDŮ 2014
Už jsou nějací motocaponorďáci přihlášený? Já to udělam do 14 dnů, to už si budu jistej, že mám volno. :woohoo:

Vygenerováno za 0.134 sekund