SRAZ CAPONORDŮ 2014
23. bře 2014 09:35 #1775
od horseman
Odpověděl horseman pro téma SRAZ CAPONORDŮ 2014
mám to 20 km tak určitě přijedu na pokec
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
23. bře 2014 12:30 - 23. bře 2014 14:59 #1776
od Karlos
Odpověděl Karlos pro téma SRAZ CAPONORDŮ 2014-PODROBNÉ INFORMACE!!!!!!!!
Zdarec, slibované podrobné informace k setkání jsou tady.
Termín 6.-8.6.2014
Místo konání se mění, nebude na Pastvinské přehradě (z důvodu vyšší ceny ubytování a nejistoty možnosti otevření restaurace v místě kempu).
Sekání se bude konat v Areálu Zdraví v Dolní Čermné v okr. Ústí nad Orlicí (vzdálenost 15 km od Pastvinské přehrady), GPS 49°58'36.607"N, 16°33'38.788"E .
Ubytování v chatkách pro 4 nebo 5 osob www.dolni-cermna.cz/sluzby/ubytovani-stravovani/. K dispozici je 14 malých čtyřlůžkových chatek a 4 velké pětilůžkové chatky (ve vstupní velké místnosti 2 lůžka, v malé boční 1 lůžko a jedna 2patrová postel).
Cena ubytování je 150,- Kč za osobu na noc, v ceně jsou lůžkoviny i s povlečením, k dispozici jsou společné záchody a sprchy s teplou vodou, vybavená kuchyňka a jídelna/společenská místnost s televizí.
V restauraci je možné objednat stravu: snídaně 60,- Kč, oběd 65,- Kč, večeře 65 Kč,-. Na jídelníčku je možné se domluvit.
Na ubytování se hlaste mně na tel. 739 075 720, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. do 18.5.2014
Zároveň vás prosím, kdo se znáte, pokuste se domluvit na společném ubytování, chatka pro 4 osoby je vhodná spíše pro 3 dospělé osoby (2 nahoře a 1 dole).
Program setkání:
- v pátek příjezd a ubytování, pokec v hospodě
- v sobotu v 10:00 vyjížďka kolem Orlických hor včetně Pastvinské přehrady (změna dle počasí možná), oběd cestou, návrat cca 16 h. Pro offroad zájemce v 17:00 druhá vyjížďka cca 30 km po okolí (lesní, polní cesty). Večer posezení u piva a možnost návštěvy zábavy vedle v areálu, hraje Petrowar www.petrowar.cz/
- v neděli individuální odjezd domů.
Vstupné na sraz není.
V případě jakýchkoliv dotazů se obracejte na mě.
Termín 6.-8.6.2014
Místo konání se mění, nebude na Pastvinské přehradě (z důvodu vyšší ceny ubytování a nejistoty možnosti otevření restaurace v místě kempu).
Sekání se bude konat v Areálu Zdraví v Dolní Čermné v okr. Ústí nad Orlicí (vzdálenost 15 km od Pastvinské přehrady), GPS 49°58'36.607"N, 16°33'38.788"E .
Ubytování v chatkách pro 4 nebo 5 osob www.dolni-cermna.cz/sluzby/ubytovani-stravovani/. K dispozici je 14 malých čtyřlůžkových chatek a 4 velké pětilůžkové chatky (ve vstupní velké místnosti 2 lůžka, v malé boční 1 lůžko a jedna 2patrová postel).
Cena ubytování je 150,- Kč za osobu na noc, v ceně jsou lůžkoviny i s povlečením, k dispozici jsou společné záchody a sprchy s teplou vodou, vybavená kuchyňka a jídelna/společenská místnost s televizí.
V restauraci je možné objednat stravu: snídaně 60,- Kč, oběd 65,- Kč, večeře 65 Kč,-. Na jídelníčku je možné se domluvit.
Na ubytování se hlaste mně na tel. 739 075 720, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. do 18.5.2014
Zároveň vás prosím, kdo se znáte, pokuste se domluvit na společném ubytování, chatka pro 4 osoby je vhodná spíše pro 3 dospělé osoby (2 nahoře a 1 dole).
Program setkání:
- v pátek příjezd a ubytování, pokec v hospodě
- v sobotu v 10:00 vyjížďka kolem Orlických hor včetně Pastvinské přehrady (změna dle počasí možná), oběd cestou, návrat cca 16 h. Pro offroad zájemce v 17:00 druhá vyjížďka cca 30 km po okolí (lesní, polní cesty). Večer posezení u piva a možnost návštěvy zábavy vedle v areálu, hraje Petrowar www.petrowar.cz/
- v neděli individuální odjezd domů.
Vstupné na sraz není.
V případě jakýchkoliv dotazů se obracejte na mě.
Poslední změna: 23. bře 2014 14:59 uživatelem Karlos.
27. bře 2014 20:05 #1789
od Švedík
Odpověděl Švedík pro téma SRAZ CAPONORDŮ 2014
Nazdárek, tak jsem rád že se to opět po dvou letech trochu rozhýbalo, takže za mě osobně místo i termín supr, z toho plyne že se tam určitě zastavím. Těším se na pokec a i na trochu toho pivínka. Jen malý dotázek, doufám že se v kempu můžou stavět stany, bo já v chatce spát neumím, mám jen malý stánek, nic velkého o pěti ložnicích apod .
27. bře 2014 20:10 #1791
od Švedík
Odpověděl Švedík pro téma SRAZ CAPONORDŮ 2014
Tak jsem si teď prohlížel fotky toho areálu, a stany by tam měli jít stavět, neboť mám takový dojem, že tak před cca 4lety tu byl srazík Pegaso klubu, nebo se pletu???Bylo to nějak zjara a my tam spali ve stanech a nad ránem nám křupala jinovatka pod nohama
27. bře 2014 20:19 #1792
od Karlos
Odpověděl Karlos pro téma SRAZ CAPONORDŮ 2014
Zdar, spaní ve stanech se má takto: Pokud bychom si pronajali celý areál a zaplatili za plac, může tam být stanů, kolik chceme. Ale obec požaduje po provozovateli kempu vytíženost chatek, protože kemp je brán jako chatový. Nicméně v případě, že budou obsazené všechny chatky, bude možnost přimhouřit oči před nějakým stanem. A ten srázek Pegaso klubu tam byl. Díky za pochopení.
31. bře 2014 20:35 #1812
od alien898
Odpověděl alien898 pro téma SRAZ CAPONORDŮ 2014
Už jsou nějací motocaponorďáci přihlášený? Já to udělam do 14 dnů, to už si budu jistej, že mám volno.
Vygenerováno za 0.134 sekund