SRAZ CAPONORDŮ 2014

Více
01. čvn 2014 19:19 #2006 od LuDom
Odpověděl LuDom pro téma SRAZ CAPONORDŮ 2014
Ahoj Myro,
ja by som poprosil jednu zrazovku a jeden menší trojuholník a jeden warning.
Ďakujem

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
01. čvn 2014 22:11 #2007 od FonziETV
Odpověděl FonziETV pro téma SRAZ CAPONORDŮ 2014
Zdar! Poprosil bych na sraz jestli můžeš tak:
Warning 1x
Srazovku 1x
Malý trojúhelník 1x
Trojúhelník Caponord co je uplně nahoře mezi těma trojúhelníkama 1x

Dík moc Fonza

Více
02. čvn 2014 06:46 #2009 od novax
Odpověděl novax pro téma SRAZ CAPONORDŮ 2014
Ahoj. Já bych prosil na sraz 1x srazovku, 1x warning a 1x tu uplně spodní na plexi. Dík Novax. :)

Více
02. čvn 2014 18:42 #2012 od Karlos
Odpověděl Karlos pro téma SRAZ CAPONORDŮ 2014
Zdarec,tak poslední informace ke srazu jsou tady - v pátek se budu nacházet v kempu (areálu zdraví v Dolní Čermné) od 16 hodin. Předpokládám, že nikdo dříve nedorazí a pokud ano, ať dá vědět a já dorazím dříve :). Pokud to bude možné, prosím vás snažte se dorazit s benzínem alespoň na 100km, ať nemusíme začínat vyjížďku cestou na benzínku, která je mimo trasu :( ale pokud nebude zbytí, uděláme změnu trasy ;). Dneska jsem projel offroudovou vyjížďku :woohoo: je 37 km dlouhá a bude tak na hodinu a půl a je bez problémů sjízdná na Caponordu s hrubším vzorkem. Jo a v pátek mají v restaurací grilovací menu :woohoo: Takže se na vás budu těšit a dorazte v hojném počtu.

Více
03. čvn 2014 16:25 #2016 od Marek Sz
Odpověděl Marek Sz pro téma SRAZ CAPONORDŮ 2014
nešlo by jsem hodit itinerář na tu vyjíždku nevím jestly to stihnu na desátou do kempu tak že by jsme viděl kam jedete a přidal bych se cestou...díky

Více
03. čvn 2014 17:24 #2017 od Karlos
Odpověděl Karlos pro téma SRAZ CAPONORDŮ 2014
Zdarec, tak trasa je následující odjezd z Dolní Čermné snad v 10 hodin :( směr Horní Čermná, Bystřec možná Jabloné nad Orlicí (tankování) po 11 na Suchý vrch zastávka na rozhledně, zpět po 11 ale na Orličky, Jabloné nad Orlicí, Těchonín, Mladkov, Petrovičky, České Petrovice, Bartošovice v Orlických horách, Neratov zastávka kostel se skleněnou střechou, Orlické Záhoří, Deštné v Orlických horách pauza oběd Srub Karolína, Skuhrov nad Bělou, Debřece, kolem Lukavice, Rychnov nad Kněžnou, Javornice, Pěčín, Rokytnicev Orlických horách, Kunvald, Klášterc nad Orlicí, Pastviny zastávka na přehradě, Letohrad, Verměřovice, Dolní Čermná cca 170km krásných zatáček :woohoo: a kochacích výhledů :woohoo: troufám si říci to nej z Orlických hor ;)

Vygenerováno za 0.138 sekund