" Členský příspěvek "
07. čvc 2017 19:30 - 11. čvc 2017 06:22 #4754
od FonziETV
Odpověděl FonziETV pro téma " Členský příspěvek "
Jak jsem slíbil, tak se stalo a máme založen transparentní účet pro příspěvky na chod webu a aktivity s webem spojené. Každý si může kdykoliv prohlédnout stav účtu a pohyby na něm.
Navrhuji minimálné příspěvek 200Kč . Pokud má někdo pocit, že mu stránky stojí za víc, nechť klidně přitlačí. Souhlasíte?
Placení příspěvku bych nechal dobrovolné, ale nevratné. Pokud příspěvek jednou zaplatím, nelze žádat jeho vrácení. Jak jsem psal, každý si může kdykoliv ověřit, že peníze jsou stále na účtu, kam je poslal a jak je s nimi dále naloženo.
Číslo účtu pro příspěvky je:
Do zprávy pro příjemce napište svůj nick, ktery používáte k přihlášení tady na web.
Stav účtu a pohyby na něm si můžete prohlédnout zde:
Transparentní účet stránek etv1000.cz
Navrhuji minimálné příspěvek 200Kč . Pokud má někdo pocit, že mu stránky stojí za víc, nechť klidně přitlačí. Souhlasíte?
Placení příspěvku bych nechal dobrovolné, ale nevratné. Pokud příspěvek jednou zaplatím, nelze žádat jeho vrácení. Jak jsem psal, každý si může kdykoliv ověřit, že peníze jsou stále na účtu, kam je poslal a jak je s nimi dále naloženo.
Číslo účtu pro příspěvky je:
2601251189 / 2010
Do zprávy pro příjemce napište svůj nick, ktery používáte k přihlášení tady na web.
Stav účtu a pohyby na něm si můžete prohlédnout zde:
Transparentní účet stránek etv1000.cz
Poslední změna: 11. čvc 2017 06:22 uživatelem FonziETV.
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
08. čvc 2017 16:19 #4758
od Jardas
Odpověděl Jardas pro téma " Členský příspěvek "
Částka odeslána na účet.Ve zprávě je můj "NICK" Jardas.
10. čvc 2017 08:52 #4759
od wanasta
Odpověděl wanasta pro téma " Členský příspěvek "
Příspěvek odeslán. Ještě k tomu přístupu, vím že na některých fórech neregistrovaní návštěvníci mají jen omezený přístup. To znamená, že se nedostanou k určitým manuálům a fotografiím.
10. čvc 2017 10:49 #4760
od FonziETV
Odpověděl FonziETV pro téma " Členský příspěvek "
Tady je to podobne. Ne vsechno se zobrazi neregistrovanym.
14. čvc 2017 20:51 #4770
od gicocapo
Odpověděl gicocapo pro téma " Členský příspěvek "
sorry. dozvedel som sa az teraz. samozrejme som za. mozno by nebolo zle hodit cislo uctu v mezinarodnom styku (BIC?) na hlavnu stranku. nech to hned udrie do oci. lebo ja napr. som väcsinu roka v CH. zdar a silu. gico
- wp_thunder
- Expert
Méně
Více
- Obdržená poděkování 6
13. zář 2017 08:50 #4926
od wp_thunder
Martin @ Thunder
Odpověděl wp_thunder pro téma " Členský příspěvek "
Poslední dobou jsem tu moc nebyl ,takže jsem to zaznamenal až se zpožděním. Nicméně příspěvek určitě ano a to co bude navíc zužitkovat dle vzájemné dohody. Admin by si však určitě zasloužil nějakou dobrou tekutou odměnu za čas a péči, kterou tomu věnuje . Má troška do mlýna odeslána ....
Martin @ Thunder
Vygenerováno za 0.204 sekund