Help - nepravidelný chod
17. čvc 2017 05:35 #4773
od Falcon666
Help - nepravidelný chod vytvořil uživatel Falcon666
Nazdar, všetci.
Mám problém. Po naštartovaní mi začala aprilka kýchať a nešla na všetky valce, ako keby ju niečo pravidelne dusilo. Po pridaní otáčok to prestalo, ale po na voľnobehu znova.
Pri vyšších otáčkach v poriadku, pri nízkych a voľnobehu nepravidelný chod.
Mám pozrieť najprv sviečky ( neviem, kedy ich predošlý majiteľ menil a ja jazdím druhú sezónu )?
Nechcem sa púšťať do niečoho, čo mi nakoniec zostane rozobraté doma, teraz sa na moto dá zájsť do servisu.
Mám problém. Po naštartovaní mi začala aprilka kýchať a nešla na všetky valce, ako keby ju niečo pravidelne dusilo. Po pridaní otáčok to prestalo, ale po na voľnobehu znova.
Pri vyšších otáčkach v poriadku, pri nízkych a voľnobehu nepravidelný chod.
Mám pozrieť najprv sviečky ( neviem, kedy ich predošlý majiteľ menil a ja jazdím druhú sezónu )?
Nechcem sa púšťať do niečoho, čo mi nakoniec zostane rozobraté doma, teraz sa na moto dá zájsť do servisu.
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
17. čvc 2017 07:56 #4774
od FonziETV
Odpověděl FonziETV pro téma Help - nepravidelný chod
Ahoj. Covece ty se letos snad nesvezes 
Podobne priznaky mi delal jeden Caponord. Byly nacate temer vsechny civky. Sem tam sly, pak chvilku ne...ale pri zvyseni otacek se to zlepsilo...no daly se vsechny civky nove a tam kde maji byt, tedy vnitrni vnejsi svicka...a bylo to o poznani lepsi, ale volnobeh porad spatne...a nakonec jsem nasel diru v prirube pod klapkama...zkontroluj urcite ty priruby a projdi vsechny hadicky, ktere do toho klapkoveho telesa vedou, jestli nejsou nekde dirave nebo vypadle....jinak kdyby jsi potreboval, umim dodat civky i priruby pod klapky za velmi priznivou cenu oproti originalu...kdyztak se ozvi.

Podobne priznaky mi delal jeden Caponord. Byly nacate temer vsechny civky. Sem tam sly, pak chvilku ne...ale pri zvyseni otacek se to zlepsilo...no daly se vsechny civky nove a tam kde maji byt, tedy vnitrni vnejsi svicka...a bylo to o poznani lepsi, ale volnobeh porad spatne...a nakonec jsem nasel diru v prirube pod klapkama...zkontroluj urcite ty priruby a projdi vsechny hadicky, ktere do toho klapkoveho telesa vedou, jestli nejsou nekde dirave nebo vypadle....jinak kdyby jsi potreboval, umim dodat civky i priruby pod klapky za velmi priznivou cenu oproti originalu...kdyztak se ozvi.
17. čvc 2017 08:05 #4775
od Falcon666
Odpověděl Falcon666 pro téma Help - nepravidelný chod
No, doteraz som sa vozil. To sem-tam vypadávajúce štartovanie bude mať na svedomí asi kabeláž, našiel som nejaké finty, kým sa do toho pustím, ale najazdil som zatiaľ okolo 1500-2000 km.
Toto mi začalo robiť iba včera. Môžeš ma trochu naviesť, kde mám čo hľadať? Čo treba rozobrať?
Toto mi začalo robiť iba včera. Môžeš ma trochu naviesť, kde mám čo hľadať? Čo treba rozobrať?
17. čvc 2017 08:11 #4776
od Falcon666
Vzduchový filter to nemôže byť?
17. čvc 2017 08:39 - 17. čvc 2017 08:40 #4777
od FonziETV
Odpověděl FonziETV pro téma Help - nepravidelný chod
Sundas nadrz, airbox, klapkove teleso vytahnes z tech gum, ve kterych drzi (musis povolit spony
). Sundas ty gumove priruby a poradne zkontroluj, jestli nejsou dirave. Vetsinou se protrhnou naspodu v hrane te drazky, ve ktere je ta spona. Tam je to nejtensi. Poradne to zkontroluj. No a potom vsechny ty hadicky, ktere jsou pripojene k tomu klapkovemu telesu. Musi byt pripojene a hlavne nikde dirave. Obcas se rozpadne ta pruhledna na kterou se pripojuje budik na serizeni. No a jinak co se civek tyce...idealne pripojit na TUNE Ecu a zkontrolovat nabijeci casy pripadne chyby v pameti. Vzduchac ne...to by nemelo vykon nebo by to nejelo vubec...

Poslední změna: 17. čvc 2017 08:40 uživatelem FonziETV.
17. čvc 2017 08:59 #4778
od Falcon666
Kua, ak to bude nejaká príruba, tak sa asi dlhšie nepovozím.
Vygenerováno za 0.249 sekund