Kam na servis?

Více
06. čvn 2012 18:11 #640 od Jardax
Odpověděl Jardax pro téma Re:Kam na servis?
Ahoj, tak dlouho jsem se neozval, ač nebyl nějak čas...Jinak ventily a motor jsou po kontrole. Tedy už nějakou dobu..Ventilové vůle samozřejmě v toleranci. Ale aspoň vím, s čím jezdím. Měl jsem to ve firmě Banditservis :laugh: Sice název moc neodpovídá tomu, že by majitel opravoval Caponordy rád, ale vše v pohodě a ceny příjemný. No ale teď se trápím s elektrikou-prokleté EFI. Začalo mi blikat-indukční cívka-kód 34. Cívka vyměněna za jinou-starší(údajně OK!?) a stále bliká. Přeházel jsem je ještě mezi sebou, jestli se bude kód měnit a ono někdy jo a někdy ne. Teď jsem třeba jel 100km a EFI nebliká...Jde mi z toho hlava kolem. Ale jinak to jezdí normál. Tak já nevím. Tak teď asi budu zkoušet jednu cívku po druhé, jestli hází jiskru. :S

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
06. čvn 2012 18:58 - 06. čvn 2012 19:08 #641 od Myro
Odpověděl Myro pro téma Re:Kam na servis?
Taky jsem řešil 2ks cívek. Dal jsem nové z Aprilie a pohoda. Taky mi EFI hlásilo číselný kod. Jednoduše jsem vyzkoušel jiskry na svíčkách a hned bylo jasno, které dvě, po výměně vše fungovalo jak má. Tak to taky tak udělej. Vyzkoušej jiskru a která nepojede tak zkus záměnu a vylučovací metodou, jedna cívka tě přeci nemůže zaskočit. Prý pasujou cívky z Renaultu díval jsem se do katalogu a opravdu vypadají stejně a 1000korun označení Tesla TES CL135 . V Aprilii jsem platil za jednu cívku 1700kč.
Přílohy:
Poslední změna: 06. čvn 2012 19:08 uživatelem Myro.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Vygenerováno za 0.213 sekund