Kam na servis?
06. čvn 2012 18:11 #640
od Jardax
Odpověděl Jardax pro téma Re:Kam na servis?
Ahoj, tak dlouho jsem se neozval, ač nebyl nějak čas...Jinak ventily a motor jsou po kontrole. Tedy už nějakou dobu..Ventilové vůle samozřejmě v toleranci. Ale aspoň vím, s čím jezdím. Měl jsem to ve firmě Banditservis
Sice název moc neodpovídá tomu, že by majitel opravoval Caponordy rád, ale vše v pohodě a ceny příjemný. No ale teď se trápím s elektrikou-prokleté EFI. Začalo mi blikat-indukční cívka-kód 34. Cívka vyměněna za jinou-starší(údajně OK!?) a stále bliká. Přeházel jsem je ještě mezi sebou, jestli se bude kód měnit a ono někdy jo a někdy ne. Teď jsem třeba jel 100km a EFI nebliká...Jde mi z toho hlava kolem. Ale jinak to jezdí normál. Tak já nevím. Tak teď asi budu zkoušet jednu cívku po druhé, jestli hází jiskru.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
06. čvn 2012 18:58 - 06. čvn 2012 19:08 #641
od Myro
Odpověděl Myro pro téma Re:Kam na servis?
Taky jsem řešil 2ks cívek. Dal jsem nové z Aprilie a pohoda. Taky mi EFI hlásilo číselný kod. Jednoduše jsem vyzkoušel jiskry na svíčkách a hned bylo jasno, které dvě, po výměně vše fungovalo jak má. Tak to taky tak udělej. Vyzkoušej jiskru a která nepojede tak zkus záměnu a vylučovací metodou, jedna cívka tě přeci nemůže zaskočit. Prý pasujou cívky z Renaultu díval jsem se do katalogu a opravdu vypadají stejně a 1000korun označení Tesla TES CL135 . V Aprilii jsem platil za jednu cívku 1700kč.
Přílohy:
Poslední změna: 06. čvn 2012 19:08 uživatelem Myro.
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
Vygenerováno za 0.213 sekund