Spotřeba Caponorda
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
No nevím pokud vím tak jsme tankovali přibližně stejně a mě to teda něco nad 6l nevychází ani náhodou. Tipl bych to tak kolem 6,8 l/100km.LuDom napsal: no, mne to po tri a pol tisic km za tyzden vzalo priemerne trochu nad 6 litrov, na to, ze je to taka velka "krava" a este som bol nalozeny, primerana spotreba. za mna spokojnost.
To vychází cca 6l/100km ....já už nechápu nic vracím papíry a jdu jezdit na kole...Myro napsal: Pánové o víkendu jsem jel s partií do Turčianských Teplic a prubnul jsem kolik ta naše italka papá. Naplnil jsem nádrž po okraj naturálem98 od Lukoilu. Jeli jsme ve dvou cca 180kg i s bagáží. Žádná loudárna a docela svižně jak jen se to po Slovenských kopcích dá . Kontrolka rezervy tam skočila při ujetí 342km a cíl cesty /návrat domů/ jsem odklepl na 423km bez dotankování. Posledních 20km jsem sice váhal zda to risknout no ale nakonec jsem dojel.
tak sa na to pozrime matematicky:
tankoval som 11 x
par krat to bolo 18 litrov, par krát 17 a 3 krát 20 litrov takže priemerne to vyšlo na 19 litrov tankovanie. Celkom som natankoval 209 litrov.Spravil som 3300 km. Čiže priemer mi vychádza na +- 6,34 lit/100Km.
Tiež som čumel jak puk. A len na okraj, v polke Rumunska sme sa s tankovaním rozišli a ty si tankoval aj mimo spoločné tankovania. Možno to bude tým, že som bol posledný a ty si bol stále vpredu, fakt neviem.
Celkm normální spotřeba na litrovou motorku.
Na Suzuki TL mám dlouhodobou spotřebu 6,8l/100km a na okruhu 8,5l/100