Spotřeba Caponorda

Více
19. čvn 2013 18:37 - 19. čvn 2013 18:37 #1382 od Giovany
Odpověděl Giovany pro téma Spotřeba Caponorda
Kurna co řesíte spotrebu___ Koupíš li si opici musíš mít na banany,, :cheer: :lol:

Sono sempre moderato critico!
Poslední změna: 19. čvn 2013 18:37 uživatelem Giovany.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
19. čvn 2013 18:46 #1383 od LuDom
Odpověděl LuDom pro téma Spotřeba Caponorda
tiež som toho názoru, že je to záležitosť "FUN" a keď potrebujem ísť na spotrebu berem Octávku a vybavené.
mna skôr len prekvapila, čakal som viac. :laugh:

Více
19. čvn 2013 20:40 #1384 od smazak73
Odpověděl smazak73 pro téma Spotřeba Caponorda

Giovany napsal: Kurna co řesíte spotrebu___ Koupíš li si opici musíš mít na banany,, :cheer: :lol:

Tak tohle je heslo brambor ....... koukám ,že nám tady roste nový kvítí :laugh:
No co Schubrtku už máš :laugh:

Více
20. čvn 2013 04:07 #1385 od Giovany

smazak73 napsal:

Giovany napsal: Kurna co řesíte spotrebu___ Koupíš li si opici musíš mít na banany,, :cheer: :lol:

Tak tohle je heslo brambor ....... koukám ,že nám tady roste nový kvítí :laugh:
No co Schubrtku už máš :laugh:

No co dodat..
I hloupe hesla musi povzbudit ,a autora posilit v presvedceni ze na svete kona jen dobro.

Více
24. čvn 2013 12:53 #1396 od Myro
Odpověděl Myro pro téma Spotřeba Caponorda
Neřešil jsem spotřebu jen jsem chtěl prezentovat zkušenost s dojezdem Caponorda a předpokládal jsem že se info bude hodit.
Jak jsem psal ve dvou svižným tempem kopcovitej terén 3.třída, zatáčky, výmoly, ale žádná šotolina nebo off-ko. Vyjížděl jsem s plnou po okraj /nat98/ po 343km hladové oko, po ujetí 428km tankováno po okraj 24,06 litrů což je průměrná 5,6 l/100km . A ještě se tam muselo někde válet minimálně kolem jednoho litru.

Více
25. čvn 2013 20:12 #1399 od Giovany

Myro napsal: Neřešil jsem spotřebu jen jsem chtěl prezentovat zkušenost s dojezdem Caponorda a předpokládal jsem že se info bude hodit.
Jak jsem psal ve dvou svižným tempem kopcovitej terén 3.třída, zatáčky, výmoly, ale žádná šotolina nebo off-ko. Vyjížděl jsem s plnou po okraj /nat98/ po 343km hladové oko, po ujetí 428km tankováno po okraj 24,06 litrů což je průměrná 5,6 l/100km . A ještě se tam muselo někde válet minimálně kolem jednoho litru.

Jasné vždyt o nic nejde,, jsou dvě hlediska z kterých se dá řešit spotřeba,,, např,, jeli na moto nějaký technický problém a potom se budu pídit potom čím to je způsobeno...což je naprosto relevantní důvod se dotazovat na spotřebu.

Další hledisko je to co uvádíš ty ,,,jakou to má spotřebu s tamdemistou/stkou/ a plně naložené či nikoli.

Třetí hledisko je podle mne stupidní ,,,tj,, si koupit 260kg težkou motorku s litrovým obsahem a téměř se sty konmi a strašně se divit že žere 6 litrů,, pakliže se dotyčný necítí na 6 litrů tak si dozajista bude lepší koupit 125tku a tam snad nebude třeba polemiky o spotřebě ,, pokud přece ano doporucuji kolo jízdní šlapací ;) Nechápu co to má společné s tím jestli jsem si koupil přilbu Schuberth :ohmy: Nechci nikdy nikoho urazit či napadnout,, nic jsem špatně nemyslel,, možná jsem to neobratně napsal že to jisteho člena vyvedlo z míry a vytkl mi moji přilbu ,ale za to ja nemůžu,, je mi dost nato abych věděl že jestli jezdím 8 válcovou audi ,, tak mne ani ve snu nenapadne řešit to proč jezdí za 12 litrů benálu,,, neřeším to protože vím že za nadstandart se platí.

Vygenerováno za 0.222 sekund