výfuky
06. čvn 2016 12:43 #4013
od Majkel
Presne ako pises, najskor predne koleso na valce, zabrzdi, tlmice sa ponoria, na monitore vedla sleduje brzdnu silu v kN. Tak isto sleduje aj ako su zvlnene kotuce. Su na to nejake predpisy, kolko minimalne musi byt brzdna sila a kolko v percentach moze byt max. zvlnenie, resp. hadzavost kotucov.
Potom ide zadne koleso ale tam sa to meria zlozito, pretoze po zabrzdeni motorku ihned vyhodi z valcov. ALe na prvy krat to odemral tiez.
Tiez som mal kus strach, tak som moto zozadu pridrziaval, ak nahodou strati stabilitu, ale islo to ako masle .
Ja si zas neviem predstavit ako tam beham niekde po parkovisku a brzdim na doraz aby som presvedcil chlapika ze to funguje. Naviac, keby bolo von chladno a poprsane, ako ked som bol v marci na STK ja.
No musi to byt komedia
Navyse keby som tam musel jazdit, pocul by bublat tie dva hrnce a hned by spekuloval ci su origo vyfuky
Potom ide zadne koleso ale tam sa to meria zlozito, pretoze po zabrzdeni motorku ihned vyhodi z valcov. ALe na prvy krat to odemral tiez.
Tiez som mal kus strach, tak som moto zozadu pridrziaval, ak nahodou strati stabilitu, ale islo to ako masle .
Ja si zas neviem predstavit ako tam beham niekde po parkovisku a brzdim na doraz aby som presvedcil chlapika ze to funguje. Naviac, keby bolo von chladno a poprsane, ako ked som bol v marci na STK ja.
No musi to byt komedia

Navyse keby som tam musel jazdit, pocul by bublat tie dva hrnce a hned by spekuloval ci su origo vyfuky

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
- findejs1310
-
- VIP EXPERT
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 11
06. čvn 2016 13:05 #4015
od findejs1310
Odpověděl findejs1310 pro téma výfuky
No tak buh s Vami kluci slovensti. 
Doufam ze ta kokotina k nam nedojde.
Jura

Doufam ze ta kokotina k nam nedojde.
Jura
06. čvn 2016 14:38 #4017
od novax
Motorku na válcích už jsem taky viděl. Ne na STK,ale na pouti před atrakcí Stěna smrti.
Neuvěřitelný.Mě zkoušel brzdy na místě.Zmačknul páčku,zacukal motorkou a dobrý.Už odcházel,ale vrátil se a... ještě mi to nastartuj. V tý hale je to rachot. Ukazoval jsem mu Ečka na laufech,tak to dopadlo dobře. Příště přicpu killery.

- findejs1310
-
- VIP EXPERT
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 11
07. čvn 2016 17:26 #4032
od findejs1310
Odpověděl findejs1310 pro téma výfuky
Fotka by nebyla?
07. čvn 2016 17:32 - 10. čvn 2016 07:43 #4033
od Bjaci
Poslední změna: 10. čvn 2016 07:43 uživatelem Bjaci.
Vygenerováno za 0.279 sekund