Kapalina brzdy, spojka

Více
17. čvn 2015 03:25 #2821 od dino
Kapalina brzdy, spojka vytvořil uživatel dino
Čus, kolik kapaliny by se mělo vejít do jednotlivých systémů a na co si dát pozor při výměně?Dík

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
17. čvn 2015 06:37 #2824 od zdemal
Odpověděl zdemal pro téma Kapalina brzdy, spojka
Vždyť tam máš olejoznaky.

Více
17. čvn 2015 08:27 #2826 od Nezmar
Odpověděl Nezmar pro téma Kapalina brzdy, spojka
www.motorkari.cz/motokatalog/aprilia/apr...aponord.html#manualy

Stáhni si manuál v češtině. Všechny náplně, množství jsou tam uvedené. Jsou tam i příručky jak kde a co rozdělat. Občas se to hodí :)

Více
20. čvn 2015 08:51 #2837 od FonziETV
Odpověděl FonziETV pro téma Kapalina brzdy, spojka
V pohodě ti bude stačit když si koupíš půl litrovku. Doporučuju značkovou kapalinu. Ne nějaký Cinol apod. Já používám ATE. A pozor si dávej akorát na to, ať ti nedojde kapalina v nádobce při odmačkávání a nezavzdušníš si to. A hlavně ať si brzdovkou nepostříkáš lakované díly. Žere je to :-)

Více
21. čvn 2015 15:21 #2843 od dino
Odpověděl dino pro téma Kapalina brzdy, spojka
Dík za info. S těma lakovanýma dílama mám zkušenosti z Afriky. Sežralo mě to pravej plast :-)

Více
28. čvn 2015 16:30 #2884 od Šámot
Odpověděl Šámot pro téma Kapalina brzdy, spojka
Zdravím pánové,mám dotaz.Mněnil jsem kapalinu ve spojce,dole když povolím odvzdušňovák tak už stoho jde jen kapalina,ale když tam na stojánku řadím jedničku,tak to hrkne přes zuby jednička tam zapadne,ale kolo se točí,pořád mám spojku zmáčlou.Když kolo zablokuju nohou nebo rukou,tak ho normálně zastavím a i když na motorce sedím mám zařazenou jedna a přidám plyn tak se to nemá snahu rozjíždět.Takže jde mně oto jestli to tak může být,nebo když mám moto na stojanu a zadní kolo nad zemí,tak se to nesmí při zařazení rychlosti točit.Díky za rady.

Vygenerováno za 0.204 sekund