Kapalina brzdy, spojka
28. čvn 2015 17:46 #2885
od honza
Odpověděl honza pro téma Kapalina brzdy, spojka
U mě to byla gumička ve spojkovém valečku
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
29. čvn 2015 16:25 #2897
od Šámot
Odpověděl Šámot pro téma Kapalina brzdy, spojka
Tak jsem ten váleček rozdělal a gumička objednána v D MOTO-Popůvky:613kč,ve čtvrtek si ju tam vyzvednu.Jinak mně ta motorka začíná dost srát a prostě mně nikdo nevymluví že evropský se japonskejm ve spolehlivosti nemůžou rovnat,teď se mlátím do hlavy že jsem ještě týden nepočkal,páč bylo na prodej Varadero jen o 5tis draší sice r.v.99 karbec,ale tolik dětskejch nemocí to určitě nemá.No uvidím,třeba ještě do podzimu změním názor.
29. čvn 2015 18:20 - 29. čvn 2015 18:21 #2900
od LuDom
Odpověděl LuDom pro téma Kapalina brzdy, spojka
Hm, dlho Ti to nevydržalo... pochop, kúpil si starší stroj, ktorý asi nemal údržbu ako by si zaslúžil a teraz "zbieraš plody" tohoto zanedbania. Potom sa vôbec nedivím tvojim pocitom. Verím, že keď to celé vychytáš, potom to nasratý predáš, tak nový majiteľ bude nechápavo krútiť hlavou, že prečo si na to nadával, toť môj názor.
PS: K tej gumičke do spojkového valca... cyklus výmeny cca 3-4 roky...
PS: K tej gumičke do spojkového valca... cyklus výmeny cca 3-4 roky...
Poslední změna: 29. čvn 2015 18:21 uživatelem LuDom.
29. čvn 2015 18:28 #2901
od Šámot
LuDom-Neboj mně ta nasranost přejde,jen co se zase projedu a určitě to to nebudu hned prodávat jen to jednoho trochu nasere,když uděláš jedno a můžeš začít zněčím jiným.Je mně to jasný že sem koupil 13let starej stroj,takže to bez problémů nebude,ale mohlo by to jít tak nějak postupně a ne vše naráz.
29. čvn 2015 18:31 #2902
od honza
Odpověděl honza pro téma Kapalina brzdy, spojka
Caponord to je radost má svoje mouchy ale ty vyladiš a budeš spokojeny každý stroj je má
29. čvn 2015 18:38 #2903
od Šámot
No hlavní je že tady máte ty hlavní závady odhalený a člověk se má čím řídit,jak nato.Už čekám jen na značky a pak se teda zněkým domluvit aby mně to projel přes počítač a popřípadě doladil hodnoty.
Vygenerováno za 0.215 sekund