Střílení do výfuků

Více
02. čvc 2018 14:47 #5429 od jezek.25
Odpověděl jezek.25 pro téma Střílení do výfuků
mně včera taky začal střílet tet mam rozděláno a zatim zjištění zlomena hadička ktera je zaslepena a zteřelí příruby tak to zkusym pořesit jen si myslim že přeskočil rozvodák,ale snad ne capoša mám chvilu tak nevi

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
03. čvc 2018 07:59 #5430 od Simon4ever
Odpověděl Simon4ever pro téma Střílení do výfuků
Příruby se dají i opravit pokud nejsou durch skrze. Udělal jsem takhle asi 4 kusy a fungují uplně napohodu :) Jo a uspořeno 5000kč za mě ještě 7000kč

Více
03. čvc 2018 10:35 #5431 od jaroš

Více
30. srp 2019 16:25 #5887 od Kadimir
Odpověděl Kadimir pro téma Střílení do výfuků
Zdarec, ve středu jsem se byl projet trošku dál a motorka mi při podřazování začala pálit do laufu. Prohledal jsem fórum a po přečtení pár příspěvků jsem se vrhnul na kontrolu podtlakových hadiček pod airboxem. hned mě praskly do očí uhnilý žlutý hadičky na napojení vah nebo k čemu to slouží. Jelikož byli původně zaslepený ucpávkama, tak to podezřívám jako závadu. Otáčky na volnoběh mám zvýšené na cca 1850. Je možný, že by to byl problém když je teď cesta přes ty hadice volná? Předpokládám, že jo tak mě prosím nemějte za jelito :woohoo:

Více
02. zář 2019 04:55 #5888 od Kadimir
Odpověděl Kadimir pro téma Střílení do výfuků
Tak hadičky nainstalovaný nový,opět zaslepeny a je po střelbě a volnoběh taky klesnul. Sice je je o kousek vyšší cca 1500, ale i tak je to úspěch :)

Vygenerováno za 0.204 sekund