Tlmice

Více
15. bře 2012 10:01 #545 od Kadimir
Odpověděl Kadimir pro téma Re:Tlmice
Ještě drobnost. Mám vykuchané tlumiče a nedaří se mi vyprostit gufera. :angry: Nemáte na to nějakej fígl? Tlumiče mám do mrtě rozebraný.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
15. bře 2012 11:52 - 15. bře 2012 11:54 #546 od CapoRider
Odpověděl CapoRider pro téma Re:Tlmice
Ahoj, pokud máš tlumič rozebraný do mrtě takže o vyšroubovaný šroub zespod tak vyndání gufera uděláš tak že silou zatáhneš za kluzák a vytáhneš trubku i s guferem. Je to trochu drastické ale je to tak u všech vidlic. Je to popsáno i v manuálu.
Poslední změna: 15. bře 2012 11:54 uživatelem CapoRider.

Více
15. bře 2012 13:35 #547 od Kadimir
Odpověděl Kadimir pro téma Re:Tlmice
Kluzáky jsem vytáhl a gufera zůstaly v noze. Takže nastoupil šroubovák a ještě hrubší síla a už jsou venku. Díky

Více
15. bře 2012 16:53 #548 od čuník
Odpověděl čuník pro téma Re:Tlmice
Zdarec, když se tady bavíme o těch tlumičích, tak jen odskočím pro změnu na zadní centrál. Chystám Reida na sazonu takže sem ho krapet rozdělal a šlo ven i zadní přepákování tlumiče. Světe div se v jehličkových ložiskách vazeliny mnoho nebylo, respektive někde skoro vůbec. Chyba je napravena a zas o kousek blíž sezoně!!!

Více
31. kvě 2012 19:36 #634 od Cichal
Odpověděl Cichal pro téma Re:Tlmice
tak som menil olej a tento sajrajt som tam mal.img254.imageshack.us/img254/5341/tlmiceolej.jpg Bolo ho tam 650ml,dal som 750 a motorka je stabilnejsia.

Více
22. čvc 2012 16:34 #736 od cyberzef
Odpověděl cyberzef pro téma Re:Tlmice
když jsem měnil olej a gufera tak jsem vůbec nenarazil na ty plastový trubičky co předpínají pružinu :woohoo: nemám je tam a pružina se opírá do tý horní matky. Jak jste na tom vy?

Vygenerováno za 0.235 sekund