Spojka

Více
18. čvn 2012 19:22 #656 od MOZUCHYN
Spojka vytvořil uživatel MOZUCHYN
Praskla mně gumička u ovládání pumpy spojky.Kapalina potekla nádrž a rozleptala nápis Aprilia.Nestalo se to někomu taky. Jestli ano tak kde jste nakoupily náhradní díly ,nebo jestli nevíte nahodou typ Brembo páčky.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
18. čvn 2012 21:05 #659 od Myro
Odpověděl Myro pro téma Re:Spojka
Gumka mi sice nepraskla, ale mám taky rozleptanej nápis Aprilia pod spojkovou nádržkou. Při odvzdušňování jsem zjistil, že pokud si nedáš pozor tak kapalina létá i půl metru vysoko. Mě se to nepovedlo, ale předchozí majitel mého Cápa už tolik štěstí neměl.

Více
19. čvn 2012 08:37 #660 od PavelETV
Odpověděl PavelETV pro téma Re:Spojka
Mně cca v 55000km prasklo těsnění pracovního válce spojky. Náhradní jsem měl doma z A-Spiritu do dvou dnů. Možná by uměli i tohle.

Více
20. čvn 2012 05:32 #663 od Myro
Odpověděl Myro pro téma Re:Spojka
Já mám na spojce prasklou prachovku a taky jsem se díval zda se to nenabízí jako náhradní díl a vypadá to, že jen celá nádržka s pracovním válcem a samozřejmně se všema těsněníma. No uvidíš jak uspěješ -- dej vědět

Více
20. čvn 2012 12:55 #664 od MOZUCHYN
Odpověděl MOZUCHYN pro téma Re:Spojka
Prošel jsem internet křížem krážem a nic.Je možnost kopit celou pumpu což je pálka a nebo se dá koupit pístek pumpy s přužinou ,těsněním a prachovka je k tomu.problem je v tom že nevím průměr pístku ,nejlépe typ spojkové pumpy značka Brembo.Nešel jsem českého prodejce www.brumla.com.Tak tam koukněte.Zde ještě jeden odkaz www.sd-tec.de/catalog/product_info.php/c...d4ea14a9e8e8a68f2859

Více
24. čvn 2012 16:17 #672 od Cichal
Odpověděl Cichal pro téma Re:Spojka
Ja mam problem s odvzdusnovanim spojky,musim to odvzdusnovat kazdy tyzden,tak som sa nasral,kupil za 30£ spojkovu pumpu z Bandita 1200,nahodil a idem testovat. :woohoo: Staru som rozobral a toto ti mozno pomoze
img23.imageshack.us/img23/6596/strunaspojkacaponord.jpg
img837.imageshack.us/img837/4806/piestikspojkacaponord.jpg

Prekvapkalo ma,ze piestik nieje zaisteny segerkou,drzi ho tam len trn co ide z packy a je zakryty gumenou papucou-tu som mal roztrhnutu.Spodny valec mam Oberon.Idem pojazdit a vecer skusim najst nahradny piestik Brembo.Zatial.vrrrm

Vygenerováno za 0.190 sekund