Progresivní pružiny - zkušenosti
03. lis 2015 20:22 - 03. lis 2015 20:23 #3128
od čuník
Odpověděl čuník pro téma Progresivní pružiny - zkušenosti
Zdar jak sviňa, tak čumím po netu a objevil jsem progresivní pružiny na předek. Máte někdo s touto značkou zkušenost? moto-dily.motomach3.cz/eshop/motocykly/a...8512e7902df5f893269m Dík za připadnou reakci!!
Poslední změna: 03. lis 2015 20:23 uživatelem čuník.
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
13. led 2017 13:42 #4468
od Dulík
Odpověděl Dulík pro téma Progresivní pružiny - zkušenosti
Zdarec,já teď objednal Wirth a docela mě vyděsila délka pružin. Všude se tu píše nejnižší přípustná hodnota,ale nikde jsem nevyčetl jak dlouhá má být nová. Moje nove Wirth mají délku 525mm,což mi přijde sakramentsky moc...co vy na to???
15. úno 2017 22:28 #4507
od Divi
Odpověděl Divi pro téma Progresivní pružiny - zkušenosti
Přesnou délku si už nepamatuju ale origo je tam pružina a nad ni jsou vymezovací kusy všechno vytáhneš a nahradíš pouze tou novou pružinou už jsem do viděl na více motorkách (yamaha/ bmw/ aprilia). Pružiny zahoď ale vymezovací kusy si nech časem si znich můžeš uříznout podložky až se ti unaví i nová pružina jinak wirth mám taky a naprostá spokojenost.
16. úno 2017 01:01 #4508
od Dulík
Odpověděl Dulík pro téma Progresivní pružiny - zkušenosti
Divi dík za reakci...je to přesně jak říkáš...délka progres pružiny = origo pružina + vymezovací podložka...
Hodně se těším až se s těma novýma pružinama svezu...počasí už začíná pěkně provokovat
Hodně se těším až se s těma novýma pružinama svezu...počasí už začíná pěkně provokovat

19. úno 2017 21:06 #4514
od Divi
Odpověděl Divi pro téma Progresivní pružiny - zkušenosti
Určitě poznáš rozdíl já mám rv02 a někdo tam už dával progres. pružiny ale byli krátký v kombinaci s vzmezovacíma kusama a nebylo to nic moc ale wirth je fakt super ikdyž je mám jen rok a nemůžu srovnávat s ničím jiným rozhodně dej pak vědet jak to dopadlo a hlavně nezapomeň na novej olej a pokud chceš ušetřit můžeš použít hydraulickej ale musíš použít správnou viskozitu jen bacha hydraulický olej se značí v hodnotách vg takže pokud chceš použít tlumičový W15 tak použiješ hydraulický vg 46 a pokud W20 tak vg68 nebo kombinaci různých viskozit.
02. čvc 2017 08:47 - 02. čvc 2017 08:53 #4739
od FonziETV
Odpověděl FonziETV pro téma Progresivní pružiny - zkušenosti
Kluci daval jste někdo do Caponorda Hyperpro pružiny na předek? Zůstávají tam i ty mezikusy nebo jsou delší stejně jako Wirth a ty mezikusy se tam už nedavaji?
A zkušenosti s Hyperpro? Je to znát v porovnání s originalama?
A ještě se zeptám na zkušenosti s pružinami Wilbers, resp. Promoto. Má někdo? Spokojenost?
Přemýšlím o výměně pružin a nevím po kterých sáhnout. Cenově to s olejem vyjde všechno na stejno.
A zkušenosti s Hyperpro? Je to znát v porovnání s originalama?
A ještě se zeptám na zkušenosti s pružinami Wilbers, resp. Promoto. Má někdo? Spokojenost?
Přemýšlím o výměně pružin a nevím po kterých sáhnout. Cenově to s olejem vyjde všechno na stejno.
Poslední změna: 02. čvc 2017 08:53 uživatelem FonziETV.
Vygenerováno za 0.225 sekund