Voltmetr
01. úno 2012 20:08 #462
od čuník
Odpověděl čuník pro téma Re:Voltmetr
Dne s sem mrknul na zminované konektory od dobíj. rele jak teda bývají zapečené a kupodivu sou jak nové po 30tis. km.Alespoň něco je ready.
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
01. úno 2012 22:59 #463
od Myro
Odpověděl Myro pro téma Re:Voltmetr
Zdar, opravdu ten hnědý konektor rozpojíš a spojíš jak po másle. Zvenku většinou vypadá vše OK. Já jsem ten konektor různě promazával, no a protože jsem nic nechtěl poničit, tak jsem se asi po 40-ti minutách dopracoval k jeho rozebrání po segmentech a pak za velkého úsilí jeden konektor podruhém rozpoji. Zapojení do nového relé už byla hračka.
02. úno 2012 15:47 #464
od čuník
Zdar, ůplně vpohodě sem ho rozdělal. Pro klid v duši prostříkl kotaktolem a dal vše zpět. Taky sem čekal problém,ale naštěstí se nedostavil. Ty jsi kupoval ten voltmetr na tom aukru? Jestli jo, vydapá že by mohl být vodotěsný nebo nikoli? Právě nad ním přemýšlím. Ještě mi připadne větší aby ho bylo, kde dát!Moc místa na palubovce není co si budeme lhát.
02. úno 2012 15:52 #465
od čuník
Teď sem se díval kde bydlíš a to jsme kůsek od sebe. Já su od Zlína. By sme se mohli někdy potkat na kus řeči. Na olomoucko jezdím celkem často!
02. úno 2012 19:56 #466
od Myro
Odpověděl Myro pro téma Re:Voltmetr
Já taky jezdím docela često Zlín, takže se určitě potkáme.
Co se týče umístění toho voltmetru, tak jsem viděl na ytubku, pod heslem Caponord, videjko kde borec měl voltmetr hozený do plastu na levé straně uvnitř směrem k vidlím. Zajímavé řešení.
Co se týče umístění toho voltmetru, tak jsem viděl na ytubku, pod heslem Caponord, videjko kde borec měl voltmetr hozený do plastu na levé straně uvnitř směrem k vidlím. Zajímavé řešení.
02. úno 2012 20:45 #467
od čuník
A z toho netu si ten voltmetr kupoval nebo ne?
Vygenerováno za 0.232 sekund