EFI 34

Více
23. srp 2012 19:15 #784 od mikap
Odpověděl mikap pro téma Re:EFI 34
Mám podobnou zkušenost, diagnostiku tady nelze brát úplně vážně. Mně začalo blikat EFI po noci plné silných bouřek v Dolomitech pod ne úplně těsnou plachtou. A jen u studeného motoru, po chvíli přestalo, jel ale bez problémů. Po spojení konektorů kód 34, což bylo na rok staré cívce. Výměna nepomohla, takže rozpojení a spojení pro jistotu všech kabelů a kontrola svíček a je po blikání.
Na německém fóru byla zmínka o jednou Slovinci, který má na Capu najeto 190.000 km. Tak se snažme...

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
11. srp 2013 08:59 #1601 od Pavel
Odpověděl Pavel pro téma EFI 34
Ahoj všichni,
Potvrdil se mi kód EFI 34, tedy cívka. Jak vidím, je to poměrně běžná závada, asi pokládat otázku, proč zrovna tahle cívka je zbytečné. Můžete mi poradit, kde ji mám sehnat - někdo tady psal o možné náhradě z renaulta.Díky za pomoc
Pavel

Více
13. srp 2013 12:24 #1603 od capotom
Odpověděl capotom pro téma EFI 34
Čau ja ji sehnal v aspiritu 2300kč origo a byla skladem
Poděkovali: Pavel

Více
23. čvn 2014 17:52 #2104 od honza
Odpověděl honza pro téma EFI 34
ahoj nemá doma někdo náhodou navíc cívku už došlo i na me :)

Více
25. čvn 2014 11:41 #2112 od honza
Odpověděl honza pro téma EFI 34
tak cívku už jsem vyřešil koupil jsem cívku na Peugeot 406 tři litr šesti válec za necelich 1000 Kč odřízl z ni kousek plastu co je tam na zajištění v autě nasadil na ni originál gumu kterou jsem sundal z nefunkční originál cívky nasunul kabel zajistil elektrikarskou zdrhovaci páskou nacvakl konektor který je stejný nastartoval efi zhaslo . Kdybych nepotřeboval jezdit tak jsem mohl počkat ta cívka se da koupit ngk u5008 za nějakých 700 az 800 Kč.

Více
02. čvc 2014 08:01 #2138 od zdemal
Odpověděl zdemal pro téma EFI 34

honza napsal: tak cívku už jsem vyřešil koupil jsem cívku na Peugeot 406 tři litr šesti válec za necelich 1000 Kč odřízl z ni kousek plastu co je tam na zajištění v autě nasadil na ni originál gumu kterou jsem sundal z nefunkční originál cívky nasunul kabel zajistil elektrikarskou zdrhovaci páskou nacvakl konektor který je stejný nastartoval efi zhaslo . Kdybych nepotřeboval jezdit tak jsem mohl počkat ta cívka se da koupit ngk u5008 za nějakých 700 az 800 Kč.

Předělával jsi taky ten mosazný čep (viz. foto), nebo jsi ho vůbec neřešil?
Přílohy:

Vygenerováno za 0.256 sekund