Ukazovatel stavu paliva :)
15. lis 2012 16:43 #893
od pedro666
Ukazovatel stavu paliva :) vytvořil uživatel pedro666
Zdravim chlapci.Potrebujem pomoc. Natankujem plnu nadrz, ukaze mi 3/4. Prejdem 5 km a uz svieti. Ked mi to urobilo prvy raz, pozeral som za seba, ci mi to nevytieklo.
Ale asi bude problem niekde v nadrzi alebo v elektrike ? Takto musim pri jazde vzdy pocitat km, ked dotanknujem do nadrze. Skuste nejake rady prosim. Dakujem moc.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
15. lis 2012 16:58 #894
od pedro666
Odpověděl pedro666 pro téma Ukazovatel stavu paliva :)
A tiez mi prestal fungovat klakson. Aj k tomu mozte nejake rady. Dik
15. lis 2012 22:29 #899
od čuník
Odpověděl čuník pro téma Ukazovatel stavu paliva :)
Nazdra, já měl taky po koupi problém s palivoměrem. Nakonec sem shodil nádrž, vydělal plovák a zjistil že mi chodí po nádrži jak chce, protože byl utrhnutý. Takže sen jej přidělal umělou páskou a funguje skvěle 5 let! Stím klaksonem nevím,ale možná zkus jestli máš dobře ukostřenou baterku. Jinak nevím. Zdravím bratry na Slovensko

17. lis 2012 14:57 #903
od Dadin
Odpověděl Dadin pro téma Ukazovatel stavu paliva :)
I já jsem ke konci této sezony měl problém s tím, že jsem měl plnou nádrž a při průjezdu třeba hrbolem mi začal benzín na palivoměru ubývat až na rezervo. Po chvíli začalo hladový oko i blikat. Pak jsem zase projel dírou a začal benzín zase přibývat. Takhle se to opakovalo třeba 5x za 20km. Když byla tma tak mě to blikání rezerva začalo hodně vadit, tak jsem to začal řešit. Prošel jsem všechny kontakty z nádrže až pod palubovku a nic. Nakonec jsme s mechanikem přišli na to, že je ještě jeden kontakt přímo v nádrži po odšroubování čerpadla a ten byl špatnej. Teď vše OK. Nicméně můžeš mít problém přímo v "level sensoru" (plovák), stojí 1500,-Kč, což docela jde páč třeba na Varadero stojí 3800,-Kč

20. dub 2014 20:41 #1856
od Majkel
Odpověděl Majkel pro téma Ukazovatel stavu paliva :)
Zdravim,
Ja som mal tiez problem s touto kablovackou. Po merani som dosiel na to, ze kablik bol zalomeny vnutri gumenej prechodky do nadrze. To sa moc opravit neda, resp. mozno by sa dalo keby som mal silikon na zalepenie.
Cena noveho kabloveho zvazku 55€, to mi prislo kusok vela za 30 cm kabla. Navyse ktovie ako dlho by som na to cakal.
Pozicia cislo 8.
www.apriliagenuineparts.co.uk/component-...-fuel-pump-i-935.php
Nakoniec som do odliatku navrtal 4,5mm dieru, cez ktoru som previedol skrutku s gumenymi tesneniami. Samotna skrutka nahradza zalomeny kablik.
Ten orginal zvazok je dost nestastne nadizajnovany. Tu blbol (blikal - preruseny obvod) iba palivomer, ale nebol by som rad, aby sa mi niekde 1000km od domu takto isto prerusil aj privod k cerpadlu. Rozmyslam, ze takto spravim komplet vsetky styri vodice, to bude naveky..
Je to rozoberane aj tu. Asi to bude problem vacsiny Caponordov.
www.apriliaforum.com/forums/showthread.p...p-Fuel-pump-problems
Tak vela zdaru
Ja som mal tiez problem s touto kablovackou. Po merani som dosiel na to, ze kablik bol zalomeny vnutri gumenej prechodky do nadrze. To sa moc opravit neda, resp. mozno by sa dalo keby som mal silikon na zalepenie.
Cena noveho kabloveho zvazku 55€, to mi prislo kusok vela za 30 cm kabla. Navyse ktovie ako dlho by som na to cakal.
Pozicia cislo 8.
www.apriliagenuineparts.co.uk/component-...-fuel-pump-i-935.php
Nakoniec som do odliatku navrtal 4,5mm dieru, cez ktoru som previedol skrutku s gumenymi tesneniami. Samotna skrutka nahradza zalomeny kablik.
Ten orginal zvazok je dost nestastne nadizajnovany. Tu blbol (blikal - preruseny obvod) iba palivomer, ale nebol by som rad, aby sa mi niekde 1000km od domu takto isto prerusil aj privod k cerpadlu. Rozmyslam, ze takto spravim komplet vsetky styri vodice, to bude naveky..
Je to rozoberane aj tu. Asi to bude problem vacsiny Caponordov.
www.apriliaforum.com/forums/showthread.p...p-Fuel-pump-problems
Tak vela zdaru
18. srp 2014 12:30 - 18. srp 2014 12:37 #2232
od petr0604
Odpověděl petr0604 pro téma Ukazovatel stavu paliva :)
Mohl bych poprosit o radu? Mám od pátku Caponorda a co jsem nikde nezjistil je funkce palivoměru a kontrolky rezervy.
Kdy se kontrolka rozsvítí? Až zmizí i dva dílky v červeném políčku a nebo už v době kdy zmizí dílky normální (přechod z normální zásoby paliva na rezervu)?
Dík za radu. Nechci abych někde zůstal stát...
Kdy se kontrolka rozsvítí? Až zmizí i dva dílky v červeném políčku a nebo už v době kdy zmizí dílky normální (přechod z normální zásoby paliva na rezervu)?
Dík za radu. Nechci abych někde zůstal stát...
Poslední změna: 18. srp 2014 12:37 uživatelem petr0604.
Vygenerováno za 0.218 sekund