Dobíjení

Více
13. bře 2016 17:08 #3517 od findejs1310
Odpověděl findejs1310 pro téma Dobíjení
Ahoj Fonzi
Mam na tebe jeden dotaz.
Kam presne vedou ty dva puvodni plusove vodice???
Ja jsem je nepouzil a zakoncil podle tve rady ale jen tak ze zajimavosti bych chtel zjistit kde se na nich objevil ten prechodovy odpor.Pojistka je vzadu a draty jdou dopredu :)
Dikec
Jura

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
13. bře 2016 17:26 #3518 od FonziETV
Odpověděl FonziETV pro téma Dobíjení
K těm konektorům pro RC modely...použít jdou, proud ustojí bez problémů...jen nemají zámek aby se nerozpojily, tak pokud se někdo rozhodne je použít, tak doporučuju prostříknout sprejem na kontakty, spojit a zatáhnout ideálně do smršťovačky, která má na vnitřní straně lepidlo, jinak hrozí to, že se tam dostane vlhkost a problém je na světě. Sám jsem je chtěl taky použít, ale nakonec vyhrálo sletování...

Ty plusové dráty končí v uzlu ve svazku který jde dopředu a do toho samého uzlu jde drát od jedné té zadní 30A pojistky a dál to jde přímo na přívod pojistky A,B a E. Z té druhé 30A pojistky jde napájení přímo do spínačky a na relé vstřikování a relé vypínání motoru. Takže původní zapojení dobíjí baterku přes pojistku.

Více
13. bře 2016 18:01 - 13. bře 2016 18:17 #3519 od findejs1310
No jo
proc to delat jednoduse kdyz to jde slozite :laugh:
A ty draty jsem taky spajel protoze jako kazdej spravnej elektrikar tvrdim ze zapajena krutisvorka je ten nejlepsi spoj. a az pak me docvaklo ze mam doma ty konektory ktery jsem kupoval prave na svoje letadla.Ale doufam ze regl vydrzi a nebude duvod to znova kuchat ;)
a jeste mam jeden postreh z chovani reglu.....na volnobeh 14,6 a po pridani plynu 14,2 bez ohledu na svetla nebo hefty.....ale za jizdy na zhruba nejakejch 4500 ot. dava 14,4 a to jsem velmi spokojenej.
A jeste naposled k tem konektorum....zhlediska proudu jsou na prd ale na manipulaci je to dobra vec :laugh:
Jura
Poslední změna: 13. bře 2016 18:17 uživatelem findejs1310.

Více
13. bře 2016 19:10 #3520 od FonziETV
Odpověděl FonziETV pro téma Dobíjení
No jo...každý konektor se jednou stane problémem:-)
Poděkovali: findejs1310

Více
17. bře 2016 00:14 #3539 od Zdenál
Odpověděl Zdenál pro téma Dobíjení
Jak se tak dívám, motorku ještě nemám doma ale až dorazí tak o víkendu budu mít co dělat :-D

Více
17. bře 2016 05:21 #3540 od findejs1310
Jen o vikendu?
To ses celkem rychlej. ;)
Jura

Vygenerováno za 0.295 sekund