EFI - 1, startér se snažil, ale nic..
29. čvn 2015 17:02 - 29. čvn 2015 17:05 #2898
od Myšák
EFI - 1, startér se snažil, ale nic.. vytvořil uživatel Myšák
Ahoj všem,
tuto neděli, při krásném počasí mě naše společná vášeň trošku po italsky zazlobila. Po krátké přestávce v Novém Městě, jsem sedl na moto, zapl zapalování, zapl ON a zmáčknul na startér. V tu chvíli starter měl snahu,ale motorem ani nehnul. Opakoval jsem 2x, 3x, 5x, a pořád to stejný. Naposledy jsem tlačítko startéru podržel asi 5 vteřin. V tu chvíli mi začli běhat rafičky.
Display zahlásil chybu ECU - 1. Netuším co to je? Počkal jsem a pořád nic. Bohužel jsem musel moto pustit z kopce. Naštěstí tam byl.
Chytla v pohodě. Po ujetí 50 km, jsem moto vypnul. Po zapnutí byla chyba pryč a moto startuje jako za mlada. Baterka byla plně nabitá a je rok stará, dobijení opravené vč. regulátoru. Italka asi tuší, že jí čeká Itálie ve dvou tak se bojí 
Nepotkalo Vás někoho něco podobného?
Díky
tuto neděli, při krásném počasí mě naše společná vášeň trošku po italsky zazlobila. Po krátké přestávce v Novém Městě, jsem sedl na moto, zapl zapalování, zapl ON a zmáčknul na startér. V tu chvíli starter měl snahu,ale motorem ani nehnul. Opakoval jsem 2x, 3x, 5x, a pořád to stejný. Naposledy jsem tlačítko startéru podržel asi 5 vteřin. V tu chvíli mi začli běhat rafičky.

Nepotkalo Vás někoho něco podobného?
Díky
Poslední změna: 29. čvn 2015 17:05 uživatelem Myšák.
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
29. čvn 2015 18:17 #2899
od LuDom
Odpověděl LuDom pro téma EFI - 1, startér se snažil, ale nic..
Zdar,
skontroluj si kabeláž od baterky, niekde bude prechodový odpor a vtedy sa to správa takto. Prípadne nedotiahnuté spoje a potom to zoxiduje.
skontroluj si kabeláž od baterky, niekde bude prechodový odpor a vtedy sa to správa takto. Prípadne nedotiahnuté spoje a potom to zoxiduje.

30. čvn 2015 07:30 #2906
od Majkel
Odpověděl Majkel pro téma EFI - 1, startér se snažil, ale nic..
KOlko voltov mas na baterke ked dobija? Aky mas regler? Pripojenie z reglera mas priamo na baterku? Ci cez 30A poistku vzadu?
EFI 1 nie je priamo chyba niecoho, je to len akysi indikator o slabom palubnom napati v nejakom case, ked sa to akurat stane. Teda aspon ja si to myslim, lebo mne ju vyhadzovalo pravidelne a podla toho sudim. Ako som pomenil tie veci, je vsetko v poriadku.
Treba precistit kabelaz od baterky. Cierny ide ukostrit na predny valec zboku - tam byva oxidacia. Vymenit aj skrutku, ktorou je ocko chytene. Cerveny ide na rele + z rele dole k starteru. Rozmontovat spoje, vsetko vycistit.
Tiez ocistit kontakty na baterke. Kontakty musia byt velmi silno zatiahnute. Inak to moze robit presne tie chyby.
EFI 1 nie je priamo chyba niecoho, je to len akysi indikator o slabom palubnom napati v nejakom case, ked sa to akurat stane. Teda aspon ja si to myslim, lebo mne ju vyhadzovalo pravidelne a podla toho sudim. Ako som pomenil tie veci, je vsetko v poriadku.
Treba precistit kabelaz od baterky. Cierny ide ukostrit na predny valec zboku - tam byva oxidacia. Vymenit aj skrutku, ktorou je ocko chytene. Cerveny ide na rele + z rele dole k starteru. Rozmontovat spoje, vsetko vycistit.
Tiez ocistit kontakty na baterke. Kontakty musia byt velmi silno zatiahnute. Inak to moze robit presne tie chyby.
30. čvn 2015 17:27 #2912
od standa
Odpověděl standa pro téma EFI - 1, startér se snažil, ale nic..
Tohle mě dělala i kabeláž z regulátoru.
02. čvc 2015 11:50 #2914
od Myšák
Odpověděl Myšák pro téma EFI - 1, startér se snažil, ale nic..
Super, díky Vám všem. Mrknu na to a dám vědět.
03. čvc 2015 11:41 #2916
od Myšák
Odpověděl Myšák pro téma EFI - 1, startér se snažil, ale nic..
Ahojte,
tak jsem vše překontroloval. Nic zaoxidované nebylo, altík dává jak má, jediné, kam se mi nechtělo je tlačítko na startování. Od té doby nic, startuje parádně. Nevím, asi chvilkové pomatení smyslů
tak jsem vše překontroloval. Nic zaoxidované nebylo, altík dává jak má, jediné, kam se mi nechtělo je tlačítko na startování. Od té doby nic, startuje parádně. Nevím, asi chvilkové pomatení smyslů

Vygenerováno za 0.227 sekund