EFI - 1, startér se snažil, ale nic..
03. čvc 2015 12:05 #2917
od Majkel
Odpověděl Majkel pro téma EFI - 1, startér se snažil, ale nic..
Nic nie je nahodne, vsetko ma suvis. Ak to uz nerobi, tak si niekde tu chybu odstranil, aj ked nevies kde presne 
Prechodove odpory su svina

Prechodove odpory su svina

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
04. čvc 2015 11:55 - 04. čvc 2015 11:56 #2920
od Myšák
Odpověděl Myšák pro téma EFI - 1, startér se snažil, ale nic..
Ahoj,
Dnes jsem měl odjet do Rakouska na prodloužení víkend a už jsem nenastartoval. Když jsem zmáčknu startování tak začalo startovací relatko cvakat jak o život a to bylo všechno
Opět to hodilo chybu EFI 1. Je divný že minulý víkend jsem nabíjel baterku a teď není v moc dobré kondici. Nabíjím a večer ji zkusím změřit při startování, jestli náhodou neodešla. Má jen dva roky a samozřejmou po záruce...
Odešel Vás někomu startér nebo startovací relé?
Díky
Dnes jsem měl odjet do Rakouska na prodloužení víkend a už jsem nenastartoval. Když jsem zmáčknu startování tak začalo startovací relatko cvakat jak o život a to bylo všechno

Opět to hodilo chybu EFI 1. Je divný že minulý víkend jsem nabíjel baterku a teď není v moc dobré kondici. Nabíjím a večer ji zkusím změřit při startování, jestli náhodou neodešla. Má jen dva roky a samozřejmou po záruce...
Odešel Vás někomu startér nebo startovací relé?
Díky
Poslední změna: 04. čvc 2015 11:56 uživatelem Myšák.
06. čvc 2015 19:34 #2924
od zdemal
Odpověděl zdemal pro téma EFI - 1, startér se snažil, ale nic..
Tohle mi dělala baterka po 14 dnech. Byla v háji, tak jsem ji vyreklamoval. Dali mi novou a za 10 dní to samý. Opět reklamace a vrácení peněz. Vadná série baterií Banner. Dal jsem Yuasa a byl klid. Takže si myslím, že to klidně baterkou být může.
08. čvc 2015 14:30 #2928
od Myšák
Ahoj,
je to baterkou. Baterka po plném nabití nevydržela do večera. Ano byl to Banner. Tak uvidíme co mi na to Banner řekne.
je to baterkou. Baterka po plném nabití nevydržela do večera. Ano byl to Banner. Tak uvidíme co mi na to Banner řekne.
08. čvc 2015 20:29 #2930
od Myšák
Ahojte,
každopádně přesně den po záruce
Co kdo máte za baterky? Banner už nechci. Díky za rady
každopádně přesně den po záruce

Co kdo máte za baterky? Banner už nechci. Díky za rady

08. čvc 2015 21:20 #2931
od petr0604
Odpověděl petr0604 pro téma EFI - 1, startér se snažil, ale nic..
Banner je shit v pevném skupenství. Za střední třídu v motobateriích považuju Bosch a Vartu. Za špičku baterie Yuasa a Exide. Dělám ve velkoobchodu s autodíly cca 12 let, takže už mám nějakou představu o těchto věcech. Pokud budete někdo chtít baterií můžete mě kontaktovat na emailu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. . K vyzvednutí v Kroměříži.
Vygenerováno za 0.232 sekund