rychlo spojky

Více
21. čvn 2015 20:48 #2852 od Šámot
Odpověděl Šámot pro téma rychlo spojky
Zdarec jo mám vyměněno,jak píše FonziETV složitý na výmněnu to není.Mně ty spojky krimpovali ve firmně kde dělají hydraulický hadice,mám to tam 3km a chtěli zato 50kč.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
22. čvn 2015 02:48 #2853 od dino
Odpověděl dino pro téma rychlo spojky
Jo, to je super. Chodí ty spojky s těsněním, nebo tam řešíš ještě nějaký kroužky?

Více
22. čvn 2015 02:50 #2854 od dino
A ještě jedna věc, nevímjakto přesně vypadá, ale při výměně těchspojek musíš mít nádrž úplně suchou ??

Více
22. čvn 2015 09:06 #2855 od Šámot
Odpověděl Šámot pro téma rychlo spojky
No plnou ju mít nemůžeš,to by ti teklo ven,když budeš mněnit tu co je šroubovaná v nádrži.Já sem tam mněl podle ukazatele rezervu,takže asi nějakech 5litrů,nádrž jsem postavil aby se to slilo dopředu a v poho sem to vymněnil aniž by něco vyteklo.Toť teda můj postup. :)

Více
22. čvn 2015 09:26 #2856 od FonziETV
Odpověděl FonziETV pro téma rychlo spojky
Je určitě lepší ji nemít plnou :-) Spojky chodí s o-kroužkama, ale s klasickýma NBR (černýma). Pro klid duše je lepší je nahradit vitonovýma (VITON - hnědý). Jsou odolnější a trvanlivější než NBR. Jiné těsnění není třeba.

Více
28. čvn 2015 18:48 #2886 od dino
No, tak sem měl včera sundanou nádrž. No, úplně ne. Je tam totiž všechno vyměněno za kov, ale....... bez rychlospojek. Nevím, jestli je to tak úplně dobře. Podle mě je akorát větší pakárna sundat nádrž. Nebo ne? Takže sem jen vyměnil hadičku za opletenou a ve dvou sem otevřel i airbox, tam sem zjistil, že tam je KN, takže v prdeli, páč sem neměl doma čištění, jenom olej. Tak sem ho tam dal zpátky zajebanej a za 14 dní to absolovuji znova. Můžete mě někdo naznačit, co je špatně, když v po otevření airboxu sem v jeho spodní přední části objevil cca štamprli oleje? Takže pokud máte něco k těm mým věcem, tak dík za vaše názory.

Vygenerováno za 0.225 sekund