rychlo spojky
29. pro 2015 22:54 #3202
od Milan
Odpověděl Milan pro téma rychlo spojky
Jj to bude 100% plast

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
31. kvě 2019 17:43 - 05. čvn 2019 09:21 #5790
od zano
Odpověděl zano pro téma rychlo spojky
Zdar, tak jsem jak jeden Caponorďák psal dal hadici na zalisování do firmy Gumex v Horních Počernicích. Byla to velká chyba. Hadice na první pohled skvělá, ale raději jsem odzkoušel těsnost před instalací. Světe div se, netěsnilo to ani náhodou. Zdálo se to divné a začal jsem tušit něco špatného. Novou hadici jsem opatrně odpreparoval Dremelem a všechno bylo jasné. To prase v Gumexu prořízlo koncovku a aby to schoval tak tam prostě hadici nalisoval a hotovo. Že to těsnit nebude mu muselo být jasné. Teď to musím nechat nějak opravit a znova nalisovat. Asi tam raději hadici jen navlíknu až za ten zub a stáhnu to spojkama.
Jo jen pro pobavení. Za novou u nás chtěj 6070,- Kč.
Takže reakce v Gumexu je je nám to líto ale bez poškození tu starou hadici sundat nejde a že to pak zaměstnanec zamaskoval je nám taky líto. A to je asi tak vše, ani těch 539,- kč co si za to naúčtovali vrátit nemíněj. Závěr je, gumexu se vyhněte velkým obloukem.

Takže reakce v Gumexu je je nám to líto ale bez poškození tu starou hadici sundat nejde a že to pak zaměstnanec zamaskoval je nám taky líto. A to je asi tak vše, ani těch 539,- kč co si za to naúčtovali vrátit nemíněj. Závěr je, gumexu se vyhněte velkým obloukem.
Poslední změna: 05. čvn 2019 09:21 uživatelem zano.
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
Vygenerováno za 0.202 sekund