Malý sraz Caponordů

Více
29. čvc 2012 18:31 #755 od FonziETV
Odpověděl FonziETV pro téma Re:Malý sraz Caponordů
Jsem rád, že se srazek podařil. Mě bohužel také částečně zradila technika:-/...upadla spolujezdcova stupačka a mé drahé polovičce by se asi nelíbilo jet takovou štreku s hožkou v luftu:-) Těším se jestli se uspořádá další. Z fotek to vypadá velmi zajímavě.:-)

P.S.: Nemáte někdo plonkovní pravou spolujezdcovu stupačku? Kdyžtak bych odkoupil. Díky

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
29. čvc 2012 20:12 #756 od novax
Odpověděl novax pro téma Re:Malý sraz Caponordů
Ahoj
Zdravíme všechny.Dojeli jsme ok a hlavně stále bez poruchy :laugh: .Dvakrát jsme solidně zmokli,dostali do helem kroupama,ale domů jsme dojeli suchý.
Setkání bylo perfektní,všechny jsme vás rádi poznali a určo se zas uvidíme.Jarda a Petra

Více
30. čvc 2012 14:46 #757 od MOZUCHYN
Odpověděl MOZUCHYN pro téma Re:Malý sraz Caponordů
Ahoj dorazil jsem v pohodě.Už se těším na příští rok.

Více
30. čvc 2012 18:47 #758 od alien898
Odpověděl alien898 pro téma Re:Malý sraz Caponordů
Nazdárek všichni, dvakrát jsme stačili nasadit nepromoky, ale v Doksech jsme to nestihli a během minuty jsme byli durch. Takže 50km jsme jeli v 18°C.
Sraz supr, příště vezmu druhou polovičku - byla smutná, že nemohla. Při cestě domu mě nějak řetěz chroupal a cvakal při rozjezdech kovovým zvukem, nebo co! :( No, bez závad je to huda ;)

Více
30. čvc 2012 18:53 - 12. srp 2012 20:36 #759 od martas
Odpověděl martas pro téma Re:Malý sraz Caponordů
Poslední změna: 12. srp 2012 20:36 uživatelem martas.

Více
30. čvc 2012 19:39 - 30. čvc 2012 19:48 #760 od Myro
Odpověděl Myro pro téma Re:Malý sraz Caponordů
Jak jsem na srazu slíbyl nechávám dodělat SAMOLEPKY pro ty na které se nedostalo. Cena zůstává stejná + 20kč pošta. Potřebuji jen počet a kontakt ať to můžu spočítat + něco samozřejmně do rezervy. K vidění jsou na 14.straně. Na mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Poslední změna: 30. čvc 2012 19:48 uživatelem Myro.

Vygenerováno za 0.177 sekund