-
Fórum
-
Pokec
-
Vyjížďky
-
Malý sraz Caponordů
Malý sraz Caponordů
Méně
Více
-
-
Obdržená poděkování 0
-
-
30. čvc 2012 20:38 #761
od Marus12
Zdravím všechny, taky jsem dojel v pohodě, naštěstí ta bouřková vlna putovala pořád předemnou tak že jsem mokl jen lehce. Jinak srázek perfektní, příště už to snad vyjde na celý víkend.
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
Méně
Více
-
-
Obdržená poděkování 0
-
-
31. čvc 2012 06:35 #762
od jPany
Zdravíme všechny účastníky.Sraz výborný,bohužel pro nás jen poloviční.Dojezd domů v pohodě a zbývá jen poděkovat organizátorům a příštímu srazu NAZDAR!
Méně
Více
-
-
Obdržená poděkování 0
-
-
01. srp 2012 19:57 #767
od Marek ST
Zdravím kolegy capíkáře,sraz super,už se těším na další ročník.Jen doufám že jste mi nenakazili capíka řečmi o cífkách a vyteklých centrálech.Kdo by měl zájem o nějaké doplńky na capo tak se může kouknout na můj inzerát na motorkářích v bazaru pod padací rámy aprilia caponord.
Méně
Více
-
-
Obdržená poděkování 2
-
-
02. srp 2012 06:56 #769
od smazak73
Marek ST napsal:Zdravím kolegy capíkáře,sraz super,už se těším na další ročník.Jen doufám že jste mi nenakazili capíka řečmi o cífkách a vyteklých centrálech.Kdo by měl zájem o nějaké doplńky na capo tak se může kouknout na můj inzerát na motorkářích v bazaru pod padací rámy aprilia caponord.
Nezkazili
měl jsi dva důkazy místo slibů ...ty centrály
Méně
Více
-
-
Obdržená poděkování 10
-
-
02. srp 2012 19:23 #770
od cyberzef
smazak73 napsal:Marek ST napsal:
Zdravím kolegy capíkáře,sraz super,už se těším na další ročník.Jen doufám že jste mi nenakazili capíka řečmi o cífkách a vyteklých centrálech.Kdo by měl zájem o nějaké doplńky na capo tak se může kouknout na můj inzerát na motorkářích v bazaru pod padací rámy aprilia caponord.
Nezkazili měl jsi dva důkazy místo slibů ...ty centrály
to není nakažlivý, je to vrozený
Méně
Více
-
-
Obdržená poděkování 0
-
-
03. srp 2012 07:23 #771
od Jožin
Zdravím všechny.I já se musím připojit ke kladnému hodnocení srazu.Výborně vybrané místo,fajn počasí a skvělá parta lidí.Jiřinka byla nadšená.Už se těšíme na nějaký další nápad.P.S.Kdo chcete ještě trika,tak prosím na meil a do konce týdne.Jde to do výroby příští týden.Čau J+J.
-
Fórum
-
Pokec
-
Vyjížďky
-
Malý sraz Caponordů
Vygenerováno za 0.236 sekund