Malý sraz Caponordů

Více
30. čvc 2012 20:38 #761 od Marus12
Odpověděl Marus12 pro téma Re:Malý sraz Caponordů
Zdravím všechny, taky jsem dojel v pohodě, naštěstí ta bouřková vlna putovala pořád předemnou tak že jsem mokl jen lehce. Jinak srázek perfektní, příště už to snad vyjde na celý víkend. :)

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
31. čvc 2012 06:35 #762 od jPany
Odpověděl jPany pro téma Re:Malý sraz Caponordů
Zdravíme všechny účastníky.Sraz výborný,bohužel pro nás jen poloviční.Dojezd domů v pohodě a zbývá jen poděkovat organizátorům a příštímu srazu NAZDAR!

Více
01. srp 2012 19:57 #767 od Marek ST
Odpověděl Marek ST pro téma Re:Malý sraz Caponordů
Zdravím kolegy capíkáře,sraz super,už se těším na další ročník.Jen doufám že jste mi nenakazili capíka řečmi o cífkách a vyteklých centrálech.Kdo by měl zájem o nějaké doplńky na capo tak se může kouknout na můj inzerát na motorkářích v bazaru pod padací rámy aprilia caponord.

Více
02. srp 2012 06:56 #769 od smazak73
Odpověděl smazak73 pro téma Re:Malý sraz Caponordů
Marek ST napsal:

Zdravím kolegy capíkáře,sraz super,už se těším na další ročník.Jen doufám že jste mi nenakazili capíka řečmi o cífkách a vyteklých centrálech.Kdo by měl zájem o nějaké doplńky na capo tak se může kouknout na můj inzerát na motorkářích v bazaru pod padací rámy aprilia caponord.

Nezkazili :woohoo: měl jsi dva důkazy místo slibů ...ty centrály :laugh:

Více
02. srp 2012 19:23 #770 od cyberzef
Odpověděl cyberzef pro téma Re:Malý sraz Caponordů
smazak73 napsal:

Marek ST napsal:

Nezkazili :woohoo: měl jsi dva důkazy místo slibů ...ty centrály :laugh:

to není nakažlivý, je to vrozený :laugh:

Více
03. srp 2012 07:23 #771 od Jožin
Odpověděl Jožin pro téma Re:Malý sraz Caponordů
Zdravím všechny.I já se musím připojit ke kladnému hodnocení srazu.Výborně vybrané místo,fajn počasí a skvělá parta lidí.Jiřinka byla nadšená.Už se těšíme na nějaký další nápad.P.S.Kdo chcete ještě trika,tak prosím na meil a do konce týdne.Jde to do výroby příští týden.Čau J+J.

Vygenerováno za 0.236 sekund