Malý sraz Caponordů
07. bře 2013 13:56 #1124
od Dadin
Odpověděl Dadin pro téma Malý sraz Caponordů
Zdravím capopřátelé!
Jak napsal Smažák, domlouval se cca stejný termín a něco o Krkonoších tam padlo taky, ale nevím jestli by to bylo moudré řešení...., už to není tak nějak uprostřed a tak aby jsme se sešli A označení svolávatele můžu klidně přenechat zase někomu jinýmu, takže jestli máte někdo nápady, tak šup šup sem s nima!
Jo a jak jsem sliboval, hlavně Myrovi (mimochodem ještě jednou dík za ty samolepky), tak stále ještě při dlouhých večerech se můžete v následujícím okdazu kochat nad fotkama z našeho prvního srazu
capopiloit-dadin.rajce.idnes.cz/1._sraz_Caponodu_v_CR_2012
Jak napsal Smažák, domlouval se cca stejný termín a něco o Krkonoších tam padlo taky, ale nevím jestli by to bylo moudré řešení...., už to není tak nějak uprostřed a tak aby jsme se sešli A označení svolávatele můžu klidně přenechat zase někomu jinýmu, takže jestli máte někdo nápady, tak šup šup sem s nima!
Jo a jak jsem sliboval, hlavně Myrovi (mimochodem ještě jednou dík za ty samolepky), tak stále ještě při dlouhých večerech se můžete v následujícím okdazu kochat nad fotkama z našeho prvního srazu
capopiloit-dadin.rajce.idnes.cz/1._sraz_Caponodu_v_CR_2012
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
07. bře 2013 16:32 - 07. bře 2013 16:34 #1125
od smazak73
Odpověděl smazak73 pro téma Malý sraz Caponordů
Ale ve středu republiky už to nepořádejte....kurde chlapi já se taky chci svést
Viděl bych to na Jižní Čechy ...Jizerky a ty Krkonoše nejsou taky špatná varianta.
Viděl bych to na Jižní Čechy ...Jizerky a ty Krkonoše nejsou taky špatná varianta.
Poslední změna: 07. bře 2013 16:34 uživatelem smazak73.
07. bře 2013 20:22 - 07. bře 2013 20:23 #1129
od Myro
Odpověděl Myro pro téma Malý sraz Caponordů
Ono to ve středu republiky má svoje opodstatnění. Někteří nejsou tak velcí cestovatelé a tak pokud bude sraz na Šumavě tak pro Ostraváka je to víc jak 500km /měřeno k Domažlicím/ a to už může být pro někoho ranec. Ze zkušenosti vím, že u srazů mimo střed se při nepřízni počasí zůčastní podstatně míň lidí.
Polikači kilometrů to řeší tak, že z Prahy do středu republiky to berou přes Lipno, aby ukojili své touhy.
Polikači kilometrů to řeší tak, že z Prahy do středu republiky to berou přes Lipno, aby ukojili své touhy.
Poslední změna: 07. bře 2013 20:23 uživatelem Myro.
08. bře 2013 18:30 #1130
od Karlos
Odpověděl Karlos pro téma Malý sraz Caponordů
Zdarec, já myslím kdo chce na sraz, tak pojede kamkoli, ale je pravda, že pro někoho muže být i 200 km daleko, já jsem dneska zařízl prvních 380 km když jsme jeli do Prahy na výstavy a už to jde!!
09. bře 2013 11:40 #1131
od Dadin
Odpověděl Dadin pro téma Malý sraz Caponordů
Já jsem tě tam viděl, resp. tvoji motorku
09. bře 2013 17:46 #1132
od LuDom
ak myslíš moju, tak to asi nie. tá bola dovezená z Talianska až 09/2012
Odpověděl LuDom pro téma Malý sraz Caponordů
Dadin napsal: Já jsem tě tam viděl, resp. tvoji motorku
ak myslíš moju, tak to asi nie. tá bola dovezená z Talianska až 09/2012
Vygenerováno za 0.131 sekund