Malý sraz Caponordů
25. čvn 2012 14:13 #680
od zdemal
Odpověděl zdemal pro téma Re:Malý sraz Caponordů
Ahoj všem,
mrzí mě to, ale musím se omluvit z plánovaného srazu Caponordů. Kamarádi posunuli termín každoroční motodovolené, takže budu tou dobou někde v Alpách.
mrzí mě to, ale musím se omluvit z plánovaného srazu Caponordů. Kamarádi posunuli termín každoroční motodovolené, takže budu tou dobou někde v Alpách.
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
09. čvc 2012 19:43 #694
od smazak73
Odpověděl smazak73 pro téma Re:Malý sraz Caponordů
Tak to zatím vypadá na 17 strojů ...jestli můžete písněte sem kdo jede solo a kdo ve dvou aby byl přehled v počtu lidí
10. čvc 2012 07:06 #695
od Myro
Odpověděl Myro pro téma Re:Malý sraz Caponordů
Myro: přijedu solo a už se těším. Všude sice jezdím s partnerkou, ale tady mi to vyhodnotila jako pánský sraz, kde se bude "Caponord" skloňovat ve všech pádech a pro ní by to byla nuda. Navíc pod stanem jsem spal naposled v "pionýrském táboře" v 6.třídě v roce 1971. V nejhorším dorazím v sobotu ráno mám to 100km.
10. čvc 2012 12:55 #696
od Jožin
Odpověděl Jožin pro téma Re:Malý sraz Caponordů
Zdravím všechny,jako nově přihlášený.Na sraz jedu taky+ jedna.Taky beru kámoše na capíkovy + 1.
Tak že celkově 2+dvě.Ubytování vyřešíme až na místě v pátek.Těším se na dobrou partu a pokec.Nechal jsem si ušít trika,tak to sem zítra hodím,jestli nebude zájem.
Tak že celkově 2+dvě.Ubytování vyřešíme až na místě v pátek.Těším se na dobrou partu a pokec.Nechal jsem si ušít trika,tak to sem zítra hodím,jestli nebude zájem.
13. čvc 2012 09:55 - 13. čvc 2012 11:57 #697
od Jožin
Odpověděl Jožin pro téma Re:Malý sraz Caponordů
Čau všichni.Jestli máte zájem o trika na sraz s logem našich motorek tak tady jsou fotky.V případě zájmu i velikosti a ceny.
Velikost XXL-5XL cena 300,-.
Velikost S,M.L,XL cena 250,-.
Barvy dle přání.
Nemůžu ty fotky tam dostat,tak v případě zájmu napište a pošlu to meilem. auto.aukro.cz/motorkarske-triko-i2488825226.html
Velikost XXL-5XL cena 300,-.
Velikost S,M.L,XL cena 250,-.
Barvy dle přání.
Nemůžu ty fotky tam dostat,tak v případě zájmu napište a pošlu to meilem. auto.aukro.cz/motorkarske-triko-i2488825226.html
Poslední změna: 13. čvc 2012 11:57 uživatelem Jožin.
13. čvc 2012 16:43 #698
od Jardax
Odpověděl Jardax pro téma Re:Malý sraz Caponordů
Z Hlinska tedy potvrzuji tři. 2x Rally Raid a 1x Normál Capo. Co motorka, to jeden jezdec.
Vygenerováno za 0.136 sekund