Malý sraz Caponordů
Ok zajedu zjistím ceny,volný chatky,tel.Tak Smazaku73 , chtěl jsem do tého kempu volat až budem vědět kolik nás tak cca bude, ale zdá se, že se to začíná pěkně rozjíždět a bude nás možná i trotchu víc než se předpokládalo, tak by možná nebylo na škodu osobní návštěvu. Takže když se nabízíš, tak tam zkus zajet a zeptat se. Asi se zde mezi námi najdou i ti, kteří budou chtít nocovat v chatkách, tak vyzjisti telefon a ten sem pak napiš, aby si ti, kteří nebudou chtít jen stanovat mohli zarezervovat chatku.
Tu vyjížďku jsem myslel zorganizovat přímo na místě v pátek večer u píva. A pokud jsi odtamtud kousek, tak znáš spousty zajímavých míst kam by se dalo jet, tak se tam na něčem dohodnem! Dík a dej vědět.
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
pojedu z Liberce, má někdo společnou cestu?
Jen chatky v kempu jsou podle internetu už obsazené, tak jsem zkusil poptat pokoj vedle v hotelu:
www.hotelpavla.cz/
Jinak ubytko v chatkách je plné v sezoně ,ale paní mě dala kontakt na sousedy který chatky taky provozují tel:724035747 tak kdo má zájem tak ať si tam zavolá
Ještě jsem nedaleko našel osadu kde chatky taky provozují, ale nemám na ně kontakt.
Pro více info tel na provozovatele:
pan Radovan Petr
604441175
Webové stránky: ceny ubytování atd.
www.kempsykovec.cz/