Zraz Caponord Camp2013

Anketa: Termín srazu

1. termín 9 - 11.8.
4 50%
2. termín 23 - 25.8
4 50%
Celkový počet hlasujících: 8 ( Švedík, capotom, Marus12, Karlos, LuDom ) Zobrazit více
Této ankety se mohou zůčastnit pouze registrovaní uživatelé
Více
10. čvc 2013 08:17 #1462 od LuDom
Odpověděl LuDom pro téma Zraz Caponord Camp2013
Ok, ak nevyhovuje termín čo je daný, navrhnite iný. Ja tam ubytovanie zoženiem, je tam toho dostatok.
Napríklad by sme mohli ísť aj sem: www.chatalucka.sk/

Len už fakt skúsme dať pevný termín, aby som to mohol povybavovať. ;)
L

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
10. čvc 2013 21:29 #1463 od smazak73
Odpověděl smazak73 pro téma Zraz Caponord Camp2013
Zatím zo vypadá na spousta kecalůůůů :lol: :lol: :lol:

Více
11. čvc 2013 05:47 #1464 od Karlos
Odpověděl Karlos pro téma Zraz Caponord Camp2013
Zdar Caponorďáci, tyto stránky jsou pěkné, dá se tu dozvědět spoustu důležitých a zajímavých věcí, ale co mi tu nejvíc vadí jsou takový rejpalové jako smazak73, který si myslí, že snědl moudroust světa a do světa rýpe. Sám chce jednou sraz udělat, pak zas neudělat, to samé vyjížďku jednou udělat, pak neudělat. Tak mě přijde, že neví co chce, jenom tu čeří vody a to mi vadí. Ke srazu - pokud mi zdraví a čas dovolí, rád přijedu na Slovensko. S pozdravem Karlos

Více
11. čvc 2013 06:11 - 11. čvc 2013 06:12 #1465 od smazak73
Odpověděl smazak73 pro téma Zraz Caponord Camp2013

Karlos napsal: Zdar Caponorďáci, tyto stránky jsou pěkné, dá se tu dozvědět spoustu důležitých a zajímavých věcí, ale co mi tu nejvíc vadí jsou takový rejpalové jako smazak73, který si myslí, že snědl moudroust světa a do světa rýpe. Sám chce jednou sraz udělat, pak zas neudělat, to samé vyjížďku jednou udělat, pak neudělat. Tak mě přijde, že neví co chce, jenom tu čeří vody a to mi vadí. Ke srazu - pokud mi zdraví a čas dovolí, rád přijedu na Slovensko. S pozdravem Karlos

A mě zase vadíš ty no a ?
Chytrák s devíti příspěvkama ,který nikomu nikdy nic neporadí nic neudělá pro věc akorát bude na forech moralizovat ostatní.
Možná si měl být panem učitelem.
Sraz jsem zrušil protože mě to nebaví neustále dokola omýlat dobíjení ,tlumiče ,atd.
Já mám moto proto aby jezdila.
Poslední změna: 11. čvc 2013 06:12 uživatelem smazak73.

Více
11. čvc 2013 06:19 #1466 od MOZUCHYN
Odpověděl MOZUCHYN pro téma Zraz Caponord Camp2013
Pro ludom. Muj návrh na termin.26.7-26.7 a nebo 23.8-25.8. Je mi jasné že každy má jinak dovolenou a jiné plány a aktivity.Ten první je brzy a na rychlo tak nevím jak to ostatním vyhovuje a ten pozdější už snad klapne.Já ty termíny dal proto ať z nich Ludom vybere jindy totiž nemůžu.Neberte to tak že to stavím na sebe.Je to muj návrh.

Více
11. čvc 2013 07:24 #1467 od LuDom
Odpověděl LuDom pro téma Zraz Caponord Camp2013
Ja by som bol za ten od 26.7. to môže aj Smažák :P
Mne je to s termínom skoro jedno, prispôsobím sa, záleží na vás. Na základe dohody by som potom vybavil ubytovanie podľa toho, koľko nás bude.

Vygenerováno za 0.135 sekund