Zraz Caponord Camp2013

Anketa: Termín srazu

1. termín 9 - 11.8.
4 50%
2. termín 23 - 25.8
4 50%
Celkový počet hlasujících: 8 ( Švedík, capotom, Marus12, Karlos, LuDom ) Zobrazit více
Této ankety se mohou zůčastnit pouze registrovaní uživatelé
Více
23. čvc 2013 19:19 #1502 od smazak73
Odpověděl smazak73 pro téma Zraz Caponord Camp2013

LuDom napsal: SMažák, si na seba už teraz hrdý? kua :-(

Ano přestávám se zabývat tím dělat něco pro druhé a začínám se zabývat tim dělat něco pro sebe a lidi který znám.
Jen si to vyžer.
PS: Jestli máte všichni obavu ze mně tak já tam nebudu ..už jsem to psal.
Některý lidi mě znaj z předchozího srazu a nic jsem jim neprovedl
Přestávám "žrát" tenhle web ..neb je to tady jako v "modrý ustřici"
Pokud máte obavy z Ludoma ....je to fajn kluk ( je svůj) a nemáte se čeho bát.
Tak směle do toho!!

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
23. čvc 2013 19:23 #1503 od LuDom
Odpověděl LuDom pro téma Zraz Caponord Camp2013
Sakriš, dnes si neaký negativista, neviem čo ste si spravili s Giovanym a Karlosom, to je vaša vec, ale tu ide o niečo iné.
Je tu fakt málo tých čo máme ETVčka a ešte sa rozhádame????
Trošku premýšľajte všetci, či to stojí za to.
Tých čo majú Japoncov, BMW, KTM je podstatne viac a nemyslím, že sa takto doberajú.
majte krásny večer.
L

Více
23. čvc 2013 19:35 #1504 od smazak73
Odpověděl smazak73 pro téma Zraz Caponord Camp2013
Jen tak na okraj ..Capo je BMW chudejch ..vzhledem k pořizovací ceně.
A teď pravda!!!! 95 procent tohodle webu to má jen na ježdění kolem baráku a aby sousedi záviděli.
A nebo aby svezli svoji starou na motorce ..toď vše ode mě.

Více
23. čvc 2013 21:55 #1505 od Medvídě
Odpověděl Medvídě pro téma Zraz Caponord Camp2013
Dobrý večer Pánové je tu nějaká hustá atmosféra :(
Já si pořídíl Caponorda po Banditu 1200 a jsem spokojen velice a BMW bych snad ani nechtěl.Majitelé těchto strojů mi příjdou ...... jak jen to říct slušně.......divný to bude to slovo.

Více
24. čvc 2013 06:48 #1506 od CapoRider
Odpověděl CapoRider pro téma Zraz Caponord Camp2013
Přidal jsem anketu, tak si můžete vybrat termín, jiné termíny jsem ve foru nenašel, kdyžtak přidáme :).
A prosím Vás už nechte těch nadávek a věnujte se tématu, tohle si můžete vyříkat na srazu nebo jiným způsobem!!!

Více
24. čvc 2013 07:12 #1507 od wp_thunder
Odpověděl wp_thunder pro téma Zraz Caponord Camp2013
No já pořád žiju v domnění že motorku si pořizuju srdcem, prostě proto že se mi ten daný kus líbí. Je přece jedno jestli na ní jinde jezdí sorta lidí kterou nemusím. Do Capa jsem se zamiloval a to doslova a do písmene. O BMW pro chudé bych fakt nehovořil, ač má své neduhy, osobně bych jako bernou minci o spolehlivosti bral pouze a jen lidi, kteří ho mají od nové motorky a vedou si dokumentaci. Přeci jen většina Capoušů (můj není výjimkou) je dotažená ze zahraničí a nikdo neví, jakou měli péči a kolik mají ve skutečnosti opravdu nalítáno. Pokud na tu motku majitelé kašlou a berou to jako spotřebák (v IT až výjimky vždy) není se čemu divit že začnou vyplouvat na povrch různé špeky. Pravda co se elektroinstalace týče, tak zde soudruzi v itálii trochu podcenili situaci, ale jinak je to super stroj.

BTW: I kdybych měl peníze na BMW, stejně bych koupil Caponorda.

Co se týče ježdění....je to každého věc jak a kam jezdí a těžko počítat že každej s Capem musí zákonitě trhal dálkové rekordy. Prostě chci motorku, líbí se mi Capo, koupím si ho a i kdyby měl jen stát v garáži a měl bych kolem něj běhat s leštěnkou, je to jen a jen moje věc. Sice já osobně jezdit chci, ale dost mě limitujou finance a děti, takže motorku musím dát nejdřív do pořádku, vybavit ji pro cestování atd... a prostě s rodinou je to běh třeba na 2 roky než se mi to povede a zatím tedy jezdím tak, kam mi to podmínky dovolí.

Asi jsem velkej romantik, ale vždy pro mě motorky a vše okolo byly právě o tý svobodě, prostě jedu kam chci, kdy chci a jízdou relaxuju, nemusím mít cíl ani časový rozvrh. Dalším faktorem jsou právě další motorkáři, kde ještě funguje (i když občas o tom pochybuju) nějaká solidarita a pospolitost a je jedno jakou motorku, věk, styl jízdy, cíle cesty apod ti lidí mají.

Co se týče třenic který se tu objevili, nejsem v žádný zainteresovanej, ale už třeba s ohledem na lidi který jsem přijdou pro nějakou radu nebo prostě jen projdou si myslím že to sem nepatří a měli by si to dotyční řešit osobně přes PM nebo jinou cestou. Ideálně zahodit válečné sekery a dál se bavit jako normální lidi.

Jinak pokud sraz bude a dovolí to podmínky rád přijedu....

Martin @ Thunder

Vygenerováno za 0.159 sekund