Zraz Caponord Camp2013

Anketa: Termín srazu

1. termín 9 - 11.8.
4 50%
2. termín 23 - 25.8
4 50%
Celkový počet hlasujících: 8 ( Švedík, capotom, Marus12, Karlos, LuDom ) Zobrazit více
Této ankety se mohou zůčastnit pouze registrovaní uživatelé
Více
11. čvc 2013 10:56 #1468 od smazak73
Odpověděl smazak73 pro téma Zraz Caponord Camp2013

LuDom napsal: Ja by som bol za ten od 26.7. to môže aj Smažák :P

Nevím co bych tam dělal poslouchal moralistický kecy Giovaninu a Karlosů. Děkuji nechci :sick:

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
11. čvc 2013 13:46 #1469 od Karlos
Odpověděl Karlos pro téma Zraz Caponord Camp2013
Pro smazaka73:
Já jsem se domníval, že forum je od toho, aby se tu radilo a domlouvaly akce apod. a ne o závodění, kdo napíše víc nesmyslných ohlasů na cokoliv co se tu objeví. A pokud si sám ztěžuješ, že musíš odepisovat stále na nějaká témata, tak sem prostě nechoď a nepiš nic. A jestli máš motorku proto, abys jezdil, tak bys měl jezdit a míň přispívat do fora.

Více
12. čvc 2013 09:37 #1470 od Jožin
Odpověděl Jožin pro téma Zraz Caponord Camp2013
Já se určitě zůčastním,jenom čekám na pevný termín.Zdravím Vás kamarádi.

Více
14. čvc 2013 18:57 #1478 od smazak73
Odpověděl smazak73 pro téma Zraz Caponord Camp2013

Karlos napsal: Pro smazaka73:
Já jsem se domníval, že forum je od toho, aby se tu radilo a domlouvaly akce apod. a ne o závodění, kdo napíše víc nesmyslných ohlasů na cokoliv co se tu objeví. A pokud si sám ztěžuješ, že musíš odepisovat stále na nějaká témata, tak sem prostě nechoď a nepiš nic. A jestli máš motorku proto, abys jezdil, tak bys měl jezdit a míň přispívat do fora.

Tak to jsem nepochopil tenhle příspěvek ....no ale beru to ,že si pán velkomožný nepřeje abych sem chodil.
Já bych rád zase viděl nějakou tvoji akci nebo pomoc druhýmu technickýho rázu když už jsme u toho.
Nebo nějakej výlet atd.
Když už mě odsud nepřímo vyhazuješ ....neboj mi dva se nesetkáme o to se postarám. :laugh:

Více
18. čvc 2013 12:41 #1487 od capotom
Odpověděl capotom pro téma Zraz Caponord Camp2013
Tak co? Bude sraz nebo nebude toho 9-11.8. Potreboval bych to vedet na jisto. Tak se snad kurnik dohodnem nejsme snad maly deti!

Více
18. čvc 2013 14:40 #1489 od LuDom
Odpověděl LuDom pro téma Zraz Caponord Camp2013
ahojte,

mohol by admin spraviť addon na formulár s príhláškou (príklad v prílohe) a dať tam termín ukončenia možnosti prihlásenia.

Přílohy:

Vygenerováno za 0.144 sekund