Zraz Caponord Camp2013
Anketa: Termín srazu
1. termín 9 - 11.8. |
|
4 | 50% |
2. termín 23 - 25.8 |
|
4 | 50% |
Celkový počet hlasujících: 8 ( Švedík, capotom, Marus12, Karlos, LuDom ) Zobrazit více | |||
Této ankety se mohou zůčastnit pouze registrovaní uživatelé |
Nevím co bych tam dělal poslouchal moralistický kecy Giovaninu a Karlosů. Děkuji nechciLuDom napsal: Ja by som bol za ten od 26.7. to môže aj Smažák
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
Já jsem se domníval, že forum je od toho, aby se tu radilo a domlouvaly akce apod. a ne o závodění, kdo napíše víc nesmyslných ohlasů na cokoliv co se tu objeví. A pokud si sám ztěžuješ, že musíš odepisovat stále na nějaká témata, tak sem prostě nechoď a nepiš nic. A jestli máš motorku proto, abys jezdil, tak bys měl jezdit a míň přispívat do fora.
Tak to jsem nepochopil tenhle příspěvek ....no ale beru to ,že si pán velkomožný nepřeje abych sem chodil.Karlos napsal: Pro smazaka73:
Já jsem se domníval, že forum je od toho, aby se tu radilo a domlouvaly akce apod. a ne o závodění, kdo napíše víc nesmyslných ohlasů na cokoliv co se tu objeví. A pokud si sám ztěžuješ, že musíš odepisovat stále na nějaká témata, tak sem prostě nechoď a nepiš nic. A jestli máš motorku proto, abys jezdil, tak bys měl jezdit a míň přispívat do fora.
Já bych rád zase viděl nějakou tvoji akci nebo pomoc druhýmu technickýho rázu když už jsme u toho.
Nebo nějakej výlet atd.
Když už mě odsud nepřímo vyhazuješ ....neboj mi dva se nesetkáme o to se postarám.