Turbulence

Více
03. kvě 2013 07:58 #1300 od LuDom
Odpověděl LuDom pro téma Turbulence
Kurňa, to vyzerá ako celá veda také plexi. Keďže mi ostalo origo plexi, tak by som skúsil spraviť tie otvory ako má na tom V-Strome dole. To o čom písal Smažák, zatiaľ som nepozeral na strýčkovi Googl či je k tomu pokec. Predpokladám k tomu neaký postup a možno výpočet. Má z vás k tomu niečo bližšie? Za pokus by to sátlo.

som cez víkend spravil 950 Km, a mal som hlavu pekne ohučanú...... :angry:

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
03. kvě 2013 08:00 #1301 od smazak73
Odpověděl smazak73 pro téma Turbulence

zdemal napsal:

CapoRider napsal: Ty jo to jsem čekal že to bude menší.

Brácha má na V-Stromu tenhle deflektor a nemůže si ho vynachválit.

Tak přesně ten mám já ,ale otočil jsem ho obráceně spíše mechanismy ,tak aby ty delší ramena byli dole a kratší nahoře. Na fotce je to uchycený zřejmě podle návodu ale to mi nefungovalo ted je to výrazně lepší a naklápěním se lépe dá dávkovat vzduch za plexi.Při origo uchycení mi přišlo,že to tam mám spíše pro parádu než pro funkčnost.

Více
03. kvě 2013 10:35 #1302 od Giovany
Odpověděl Giovany pro téma Turbulence

Myro napsal: Giovany koukám že máš starší model Capouše a tur.plexi pro nový model navíc deflektor velké plochy z kouřového pelxi. Nedělá ti to problém ve výhledu.
Já zatím používám originální plexi bez deflektoru a při použití přilby od Suomy jsem neshledal žádný hluk ani turbolence /měřím 187cm/. Loni jsem si pořídil vyklápěčku od LS2 a pokud jedu solo tak tam turbolence jsou. Paradoxně pokud jezdíme ve dvou se ženou tak je vše v poklidu a i při rychlostech nad 150km/h je to v poho.
Loni jsem si za pár šušňů /1300kč/koupil ve výprodeji tur.plexi GiVi. Zatím jsem ho nepoužil a po téhle diskuzi mám docela obavy co mi to udělá. Asi vyzkouším a uvidím.

Takhle vypadá tur.plexi od Givi pro starší model

Motorku mám 2004,,,od kterého roku se dělal nový model?? Je to dovoz SRN a všude je psáno 2004 v TP.. Je možné že je to 2003 a provoz 2004.
S tím plexi fakt nevím bylo tam,,a dle mne je nakloněné hodně do zadu,,nevím ale co s tím :( Asi musím laborovat..

Sono sempre moderato critico!

Více
03. kvě 2013 10:43 #1303 od Giovany
Odpověděl Giovany pro téma Turbulence

Myro napsal: Giovany koukám že máš starší model Capouše a tur.plexi pro nový model navíc deflektor velké plochy z kouřového pelxi. Nedělá ti to problém ve výhledu.
Já zatím používám originální plexi bez deflektoru a při použití přilby od Suomy jsem neshledal žádný hluk ani turbolence /měřím 187cm/. Loni jsem si pořídil vyklápěčku od LS2 a pokud jedu solo tak tam turbolence jsou. Paradoxně pokud jezdíme ve dvou se ženou tak je vše v poklidu a i při rychlostech nad 150km/h je to v poho.
Loni jsem si za pár šušňů /1300kč/koupil ve výprodeji tur.plexi GiVi. Zatím jsem ho nepoužil a po téhle diskuzi mám docela obavy co mi to udělá. Asi vyzkouším a uvidím.

Takhle vypadá tur.plexi od Givi pro starší model

Jinak samo mám problém stou tmavou barvou deflektoru,vadí mi ve výhledu!! Jinak zkusím změnit náklon deflektoru a uvidím,,, Přilbu jsem dnes koupil Schuberth C-3pro,,, Ale tím to podle mne ještě nebude vyřešeno..Jinak měřím 183cm takže standart... Jak přestané lét tak to budu testovat nic jineho nezbývá.

Sono sempre moderato critico!

Více
03. kvě 2013 14:25 - 03. kvě 2013 14:26 #1304 od smazak73
Odpověděl smazak73 pro téma Turbulence
www.hzmoto.cz/cz/e-shop/c56399/mra-nasta...ry-variotouring.html
Tak se omlouvám není to givi,ale deflektor MRA .

Tady po úpravě mechanismy jsem zaměnil levý za pravý a naopak. Je třeba upravit výřezy v deflektoru
Přílohy:
Poslední změna: 03. kvě 2013 14:26 uživatelem smazak73.

Více
03. kvě 2013 14:58 #1305 od LuDom
Odpověděl LuDom pro téma Turbulence
A ktoré by malo ísť na nový model Caponordu? Je ich tam celkom dosť a merať som to v garáži nebol. :woohoo:

Vygenerováno za 0.148 sekund